Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttetek már olyannal, akiről amikor először találkoztatok, ez még eszetekbe sem jutott volna?
Csak olyan volt, hogy nem számítottam ilyen hosszúságú kapcsolatra. A férjemmel úgy ismerkedtem meg, hogy gondoltam legfeljebb egy hétig fog tartani a nagy románc, aztán tessék, öt éve házasok vagyunk és már babázunk :D
Az, akinél első ránézésre nem éreztem volna, hogy ebből akár több is lehetne, azzal általában nem is lett semmi - és nem azért, mert nem próbálkozott volna esetleg.
Igen, de csak akkor amikor nagyon fiatalok voltunk, és az első találkozáshoz képest sokkal később lett bármi is. Értsd: 14-15 évesen találkoztunk, akkor rendkívül idegesítőnek tartottam és nagyon gyerekfeje volt ami kicsit sem volt vonzó, aztán 18 évesen jöttünk össze.
Itt nem az volt a helyzet hogy én megszoktam/megszerettem valamilyen tulajdonságát, hanem ő lett 14 és 18 éves kora között sokkal helyesebb, humorosabb és jelentősen kevésbé idegesítő.
Elsőre nem tetszett. Mikor jobban megismertem megfogott. Életem legnagyobb szerelme lett. 4 évig ki-be járkáltunk egymás életében, elrontottuk. Nem jött össze. Viszont máig ő a leghelyesebb nekem, imádom tetőtől talpig ahogy van és nem változtatnák rajta semmit.
Nem azt szereted aki szép. Az szép akit szeretsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!