Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi t*ketlen?
facebookos csoportokban
esetleg badooo bár ott is sok a tirpák
Tindert nem toltam, de társkeresőn egy idő után megtanultam, hogy aki annyira nem veszi komolyan magát, hogy 3-4 értelmes, kerek mondatot írjon magáról (és nem arról, hogy milyen kilométer hosszú igény listája van), azzal úgysem lesz semmi, mert vagy csak szórakozni van fent, nem elköteleződött a párkeresés irányába, vagy sötét mint az éjszaka.
Amúgy szerintem ez jó szűrő is egyben. Akivel 10 szót nem tudsz beszélgetni, attól mit vársz?
Akire ráirni sem tudsz, mert az adatlapján kb a neme és a kora az egyetlen info, és annyi személyeset nem irt le, hogy valamivel egyáltalán nyitni lehessen nála (persze két perc után közli, hogy a ki vagy jellegű kérdéseket unja), az flegmáskodjon nyugodtan, de nekem köszi nem érdekes.
Ez persze azt hozza, hogy nem lesz 500 randim, de akivel tényleg lesz, azzal a nővel érdemes is kezdenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!