Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak akik gyereket szeretnétek nehéz hozzá megfelelő nőt találni?
Igen, nagyon nehéz olyan nőt találni aki komoly kapcsolatot akar és ezért nem fél elköteleződni.
Ismerkedtem neten, kizárólag komoly kapcsolatot kereső nők körében.
Volt aki az első randin a kocsiban leszopott, sokan az első randin már dugtak is.
Volt aki annyira komoly kapcsolatot akart és kiderült hogy aktív szexpartner is közben. Játszotta az erkölcsös szüzikét mialatt a dugásról sem akart lemondani.
Erről ennyit.
8-as, ha megnézed, az összes pasi válasza arról szólt, hogy normális TÁRSAT nem találnak, akinek olyan a gondolkodása, hogy el tudják képzelni a gyerekeik anyjaként is. Nekem egyikből se jött le távolról sem az, hogy tenyészkanca kell nekik. Mondom ezt amúgy nőként.
És szerintem különben igazatok van, tényleg röhej, ahogy 30-as nők viselkednek néha. Vedelnek, mint a 20 éves egyetemisták, semmi életcél, eljár dolgozgatni, a pénzét elbulizgatja, nulla felelősségvállalás, és fél a családalapítástól, mint a tűztől, mert jajj, az felelősség, ő akkor már nem tud partizni, utazni, meg barinőzni annyit. De a korrektség kedvéért azt kell mondjam, a pasik többsége ugyanez egyébként, 30 fölött kb. nagyítóval kell keresni azt, amelyik nem foglalt, és nem selejtes. Nem azt állítom, hogy nincs, de ugyanolyan kevés, mint nőből. Én házas vagyok, két gyerekkel, de a legjobb barátnőmön keresztül látom a felhozatalt, ő is eléggé szenved azon, hogy egyszerűen nem talál normálisat. Ő is azt mondja, hogy a mi korunkban amelyik nem foglalt, azzal elég nagy gondok vannak fejben, tisztelet a kevés kivételnek (idén töltjük a 31-et mindketten).
“Ő is azt mondja, hogy a mi korunkban amelyik nem foglalt, azzal elég nagy gondok vannak fejben, tisztelet a kevés kivételnek (idén töltjük a 31-et mindketten).”
Az egésszel amit írtál egyetértettem. Ezt leszámítva.
30 felett voltam, mikor szétment egy hosszú kapcsolatom (pont azért, mert a nő meg egy kicsit egyetemista srácokkal akart bulizni -aka. kapuzárási pánik női verziója).
Ott álltam úgy, hogy az elmúlt 12 évben két nő volt az életemben, így nem én voltam a gyakorlott randi király, aki rögtön tudja, hogy mit kell mondani, hogy a nőt felcsípje.
A korombeli 30-as nőktől meg hallgattam amit te is írsz, hogy a normális foglalt aki meg nem, az defektes. Én nem éreztem defektesnek magam, ha csak azért nem, hogy nem jöttem pár évvel korábban rá, hogy az exemnek a bukizás fontosabb, mint a megállapodás.
Pedig csak annyit kellett volna tenniük, hogy végiggondolják, hogy a legjobban ismerkedő pasik vajon hol gyakorolták ezt a képességet. Mert akinek hosdzú kapcsolata ért véget bármilyen okból (tehát elvileg az együttélésre képes, normális férfi), az biztos nem lesz egy csajozógép.
A probléma az, hogy azt szeretnétek, hogy ez a két férfi tipikus egyszerre legyen meg valakiben, az egyik nem kell, mert nem tud együtt élni, a másik hiába szerzett sok tapasztalatot a párkapcsolati téren, ha észre sem veszik, mert a csajozás nem megy olyan flottul.
És amúgy miért szeretnétek férfiak gyereket?
Mi vonz abban hogy egy csecsemő egész nap sír , meg pelenkázni kell, ha meg tud járkálni, akkor huszonnégy órában mehettek utána, csupa stressz , sok ismerősöm, is csak azt mondja , h szívás a gyerekvállalás. Akkor férfiakat mi vonz ebben?
Ne gyertek azzal, h mert ez az élet rendje!
Nem lehet mindenkire ugyanzt ráhúzni.
Azzal se gyertek h amelyik nő nem akar azzal valami baj van.
Mégis mi legyen neki vonzó ebben a kiszolgáltatott helyzetben? Ebben a stresszes helyzetben?
Mondjuk arra még kiváncsi volnék, hogy akik erre a kérdeésre válaszoltak, azok hány évesek...
"És amúgy miért szeretnétek férfiak gyereket?"
Mondjuk azért, mert van, aki felnéz rád és szeretheted, és továbbviheti a nevedet? Van, aki apának szólít? Mert a gyerekvállalás nem csak a kakis pelenka cserélgetéséből áll? Komolyan, ennyi erővel élni is minek? Az is csak szívás, megöregszel, megbetegszel, meghalsz. Csomó nyűg van vele. Meg a párkapcsolattal is. Viszi a pénzt meg az időt. Csak mondjuk közben értelmet, jelentőséget is ad az életednek.
Hát igen, csak mindig a nőkre marad a nehezebb munka, nem rátok 24 órában.
Ha ti hordanátok ki a gyereket, meg ti csecsemőznétek vele otthon 24 órában, akkor én is akarnék olyan édes babákat, hogy vigye tovább a nevem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!