Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vagyok túl beszédes, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok túl beszédes, ezt a csajok nem szeretik akkor, hogyan legyen barátnőm?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam már szintén csendes csajnál, de semmi,esélytelen karrierista és rigid velem.

Aztán egy 16 éves lánynál is aki állatbarát és vegetániánus na neki 3 napig tetszettem amíg bevoltam baxva és táncoltam vele egy koncerten.

Aztán, akik látásból ismernek és bepróbálkozok náluk akkor mindig megkapom, hogy csendes vagyok olyan izé... de eleinte tetszem nekik aztán meg megkapom az unalmas jelzőt.

Ez őket nagyon riassza, bár én ilyen vagyok. Néha beszédes néha nem és únom a sok felesleges pofázást.

Kedvencem mikor az öreg házaspárok (bejárok segíteni nekik fát viszek be és hasonlók), az életükét kezdik elmesélni.

24F

2019. ápr. 10. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én inkább tudnék egy dumás csajt elképzelni egy ilyen pasi mellé.

Van néhány extrém csöndes pasi ismerősöm, nekik mind karakánabb párjuk van, aki "viszi őket a hátukon", jó értelemben. Kiegészítik egymást.

Egyik ilyen srácnak egyszer volt egy csendes barátnője, elég kínos volt, alig szóltak egymáshoz... :D

Nálunk is a párom (F) csendesebb, nekem meg sokszor be se áll a szám.

Nem mindenki vágyik dumagép pasira.

2019. ápr. 11. 12:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Túlzóan csendes csajra nem vágyom az-az igazság, pl a báttyám hót kuka belőle csak részegen ömlik a szó. Nincs senkije és szerintem soha nem is lesz. (Én nem akarok ilyen lenni)

Olyanra vágyom aki megért, de nem kell harapófogóval kihúzni a szót belőle.

2019. ápr. 11. 19:54
 13/14 anonim válasza:

Én is rohadtul unom a felesleges pofázást. :|

Szeretek csak ülni egy számomra kedves ember mellett mondjuk a mezőn, figyelni a tájat, és csak élvezni hogy vele lehetek

De sokszor ez nekik kínos is, pedig szerintem csak meghitt

2019. ápr. 11. 22:22
 14/14 anonim válasza:
Persze szívesen beszélgetek is :) de akkor már értelmes témáról
2019. ápr. 11. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!