Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakiknszakítottak, miért van még a pasija cége nevén a lány telefonja és fizeti neki?
Vagy nem érdekli. Esetleg pont, hogy érdekli, átnézi a híváslistát etc, vagy csak kedves akar lenni.
De simán el is felejthette.
Kérdezd meg az illetőtől, kizárólag ő tudja igazából!
Szerintem még azért néha összejárnak egy kiadós dugásra.
Ingyen senki nem kap semmit.
Ez az.
Én biztos, hogy nem tartanám meg, főleg, ha nem íratta át.
Nekem olyan flotta csomagom van, ahova ha beviszek egy számot, akkor én leszek a számla fizető, és 1 évig nem tudom kihozni, csak közbérrel.
Én is bevittem a barátnőm számát, ő fizeti nekem a havidíjat, én fizetek a telkonak, ha holnap szétmegyünk, akkor még fél évig ez így fog maradni, utána visszakapja a számot. Ha előbb kell neki, akkor kifizetheti a kötbért.
Azért ezt előre tisztáztuk, hogy az extra olcsó csomag ezzel jár, ha történne valami, megoldjuk felnőtt módjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!