Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan fiúval, aki ha feltesz face-ra egy profilképet jön 200 lájk, abból 10-20 lány beszívezi a képet, instán majdnem kétezren követik?
Igazi főnyeremény lenne, 24 éves, sportos, magas, bgf-es diploma, kb. nettó 500 fizu, saját lakás, saját kocsi.
Vagy mindig félnétek, hogy egy ilyen népszerű fiú otthagy titeket egy jobbért?
Nem!
Nekem ez már sok lenne és nem a lajkokra gondolok meg a szívekre.
Amugy elég szomorú hogy 24 évessen fiú...
Nem mert agyilag gyerek meg...
Akinek a like fontos tenyezo annak vajon van e valo elete
Valszeg nincs
“bgf-es diploma“
Ez tényleg főnyeremény 😂
"sportos, magas" - férfiismerőseim kb. 70%-a ilyen, szóval nagy dolog tényleg...
"saját lakás, saját kocsi" - nekem is van mindkettő...
"bgf-es diploma" - :D :D nem sok közös beszédtémánk lenne
A fizetése nem érdekel, én meg tudok élni a sajátomból, nem szorulok máséra.
A probléma igazából az, hogy a leírás alapján az insta és a face az élete és a központi érték az életében az, hogy hányan lájkolják a semmitmondó képeit.
Nem járnék vele, mert ennél tartalmasabb párkapcsolatot és saját egyéniséggel bíró társat képzelek el magamnak (szerencsére nekem már van is ilyen).
Igazi agyhalott konzumidióta kérdés volt. Kit érdekel egy sz*ros fb? Tudod azon kívül van a való élet. Magasról teszek hogy kinek mennyi az ismerőse. Főleg egy ilyen műanyag, kirakat világban. Eleve hatalmas emberi értékek mérvadója a "lájk" meg "szívecske".
Hálát adok az Istennek, hogy sosem tudott beszippantani ez az elmebetegség.
Amúgy, biztosan vannak lányok akik bármit megtennének egy ilyen főnyereményért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!