Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek sokkal szimpatikusabb egy olyan lány, akinek nincs sok lájk a profilképén?
Én például mocskosul leszärom, kinek mennyi lájkja van a profilképén, vagy hogy van-e egyáltalán fészbúkja.
Ha viszont valaki folyton a fészbúkkal van elfoglalva, az a mérvadó, hogy hányan lájkolnak valamit, a reggeli kakiról is két képet posztol, az felejtős. Nagyon.
Engem azért el tud rettenteni a sok lájk. Ilyenkor többfajta gondolat is felmerül a fejemben, aztán nekiállok filózni :D
Bár most megtetszett egy látszólag csendes lány, akiből ki nem néztem volna, hogy mennyire felkapott facebookon.
Minél több van egy lány képén,annál felkapottabb.Tehát annyival több az udvarlója is,több srácból tud válogatni,tehát nagyobb eséllyel van olyan a közelében,aki ezerszer jóképűbb mint én.
Ebből meg már következik,hogy azt a gyereket fogja választani...
Kérdés lényege:
Egy lánynak nincsen like profilképén, akkor ő különleges lánynak számít?
Válasz: NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!