Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a méret számít? Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a méret számít? Miért?

Figyelt kérdés
Randin felmerült a kérdés, őszinte választ adtam. Mereven 11 centi, randi óta nem válaszolt. Láttam, hogy nem tetszett neki a válasz...tényleg csak ez számít a mai világban?

2019. ápr. 8. 15:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerinted tudja is mekkora? Centivel méri mindenkiét? Mondd azt, hogy 15, a legtöbb úgyis 17et hazudik, és a csajnak fel sem tűnik majd, hogy 11, csak az, hogy az eddigi 17nek hazudott 13tól picit kisebb :)
2019. ápr. 8. 22:07
 22/23 anonim ***** válasza:
De egy kamu vagy ! 11 centis farokkal az általános 4 osztályban se rúghatnál labdába mert a kiafiuknak is van akkora ! Így sztem nincs olyan felnőtt ember akinek ilyen fogyatékossága melett csajozni akarna.
2019. ápr. 9. 11:44
 23/23 Tim Ravel ***** válasza:
Sziasztok. Sajnos a mai világban már nem normálisak a nők sajnos! Kivétel nincs,csak olyan akiről még nem derült ki,mert Oszkár díjas színésznő!
2019. ápr. 17. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!