Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a méret számít? Miért?
9# Mi az,hogy rùgjak még bele?:D Hát ez az igazsâg.Számìt és kész.
De lehet az nem jött be neki mikor előadtad szoktál öklözni...Vagy a megérzés,hogy akár molyen hatalmas a farkad az öklözés nem játszik nâla.
Nem csak a méret számít egyáltalán. Inkább mondjuk úgy, hogy ha túl rövid, fizikai akadályokba üzközik az illető, hogy szex közben kielégítse a párját.
Alapvetően attól nem lesz jobb, ha valakinek nagy, mert ha nem tud vele bánni, nem lesz olyan jó érzés (nem mindegy, hogy a hüvelyen belül hol és hogy mozog) és ha nem tudja felizgatni a partnert, hogy kellően benedvesedjen és ellazuljon, kifejezetten fáj is. Van, hogy még így is, ha túl nagy.
Viszont ha kicsi, akkor vagy nagyon kell figyelni, hogy a megfelelő ponton stimulálja a nőt, vagy ez is fölösleges, mert ha be is ér addig, ameddig kell, a rövidsége vagy keskenysége miatt képtelen elég erőt kifejteni ahhoz, hogy elég erős legyen a stimulus, szóval szex közben nem fog elmenni, helyette ujjazni kell, kinyalni, egyéb eszközöket használni ahhoz, hogy neki jó legyen. Így viszont a szex része elég kínos tud lenni.
Amennyire én tapasztalom, még egy gyerek nélküli nő is jobban kitágul, ha fel van izgulva. Ilyenkor pedig egy kis szerszám finoman szólva csak lötyög meg van benne, élvezeti faktort nem igazán nyújt.
És nem, nem csak ez számít a mai világban, de hol máshol lenne a legalkalmasabb az embernek megélni a szexualitását, ha nem a párkapcsolatában? Hol máshol élje ki, ha nem a párjával? Én sem szívesen lennék olyannal, akinek amellett, hogy szeressen és szeretve legyen, az is a szerepe, hogy kielégítsen és én is kielégítő legyek számára, ugyanis félrelépni nem szokásom, maszturbálni meg egyedül is lehet, társaságnak meg ott vannak a barátok. Sok embernek a szerelemhez szükséges a vonzalom és ebben benne van az, hogy a szex ne legyen rossz. Ez van.
Képzeld el hogy első randin azzal indítasz, hogy 11 cm a fäszod mereven, aztán feljössz a GYK-ra panaszkodni, hogy csak ez számít a nőknek.
XDDDD
Mekkora kamu!!!!
11 centis farokkal nem hogy randira nem megy az ember, de még csajhoz se szól.
Minek???
Legalabbis normális felnőtt nem csinál ilyet. Max utoljára az óvodában.
Ahogy a pasik mérete sem egyforma, úgy a nőké sem az. Vannak nők, akiknek a nagy méret már fáj, más nők meg nem érzik igazán a kisebbet. Én magas vagyok, egy 10 cm-es szerszámmal sokkal küzdelmesebb a szex, mint egy duplaaķkorával. Ez van. A mostani párommal tökéletesen passzolunk, de ő mesélte, hogy volt olyan barátnője, akivel nagyon óvatosnak kellett lennie, mert fájdalmat okozott. Velem nincs ilyen gondja. 😊
A vastagság is számít egyébként, nem csak a hossz, és azért a 11 cm az a legtöbb nőnek nem a használhatatlan kategória már szerintem.
Meg kell találni a hozzank illő partnert.
Utolsó, a magasságnak ehhez semmi köze. Tapasztalat :-)
Kérdező: na és hogy merült fel randin, rákérdezett? Döbbenet. Nyilván csak szexet akart, mert normális nő ilyet nem kérdez, hanem majd szexnél kiderül. Viszont ha csak szexet akart, akkor naná, hogy olyan méretet ami izgatja. Hisz ez a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!