Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el egyből az emberek azt a félt aki kábítószerezett/kábítószerezik?
"Vannak kifejezetten olyan festmények amit az alkotó úgy csinált meg hogy ha tudatmodosítót használ az egyén akkor látja szépnek a művet."
zeneművek is vannak ilyenek, hallhatod őket minden diszkóban. Normális és józan embernek az ugyais nem létezik, hogy tetszik, hogy este 10-től reggel 4-ig az megy, hogy döccdöccdöccdöccdöcc
Több olyan ismeretségem volt, akik úgy indítottak, hogy régebben drogoztak. A régebben 10-ből 9x azt jelentette, jelenleg is cuccoznak.
Na mindegy, nekem volt ilyen kapcsolatom. Nem szeretném leírni a részleteket, de nagyon durván hazavágott (nem anyagilag, mert tőlem sosem kért semmit. De érzelmileg, idegileg, fizikailag belebetegedtem az egészbe.)
Nekem ez elég volt ahhoz, hogy úgy álljak hozzá, többet ilyet nem.
Barátnőmnek a volt vőlegénye barátnőm félretett pénzét elfüvezte titokban. Persze nem tagadta le,mikor kiderült. Barátnőm adott neki egy utolsó esélyt, válasszon, ő, vagy a fű. A srác a füvet választotta. Tudom, itt drogról van szó, az meg csak egy kis fű... De mégis azt választotta...
62-es ez valószínűleg így is van de akkor ezt milyen jogon várja el valaki egy tőle független egészséges embertől?
Kérdező azért mert ez a jellemző forgató könyv. Szerintem mindenki ismer minimum egy ilyen drogost. Én többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!