Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el egyből az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el egyből az emberek azt a félt aki kábítószerezett/kábítószerezik?

Figyelt kérdés
Sose értettem miért ilyen lenézőek az emberek azokkal akik kábítószert fogyasztanak vagy fogyasztottak. Azt értem hogy káros de ha megnézzük minden káros ha nincs meg a mérték.Van régebbi osztálytársam akinek ilyen múltja volt és amint tudomást szereznek róla az emberek onnantól messze elkerülik holott mikor nem tudtak róla akkor még randiba is benne lettek volna.

2019. ápr. 7. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 Betty26 ***** válasza:
100%
Csak önmagamat védem, sok a gyenge pillanatom sajnos, így nem kockázatok. Meg úgye a függők agresszívabbak ha nincs anyag.
2019. júl. 21. 14:13
 62/66 anonim ***** válasza:
60: Mert ez nem önfenntartó életmód, és kell mellé, ahogy írtad is, segítő ember, no meg anyagi forrást biztosító is.
2019. júl. 21. 14:20
 63/66 A kérdező kommentje:
#62 Miből gondolod hogy aki kábítószerezik az az utcán él és nincs jövője?
2019. júl. 21. 14:49
 64/66 anonim ***** válasza:

"Vannak kifejezetten olyan festmények amit az alkotó úgy csinált meg hogy ha tudatmodosítót használ az egyén akkor látja szépnek a művet."

zeneművek is vannak ilyenek, hallhatod őket minden diszkóban. Normális és józan embernek az ugyais nem létezik, hogy tetszik, hogy este 10-től reggel 4-ig az megy, hogy döccdöccdöccdöccdöcc

2019. aug. 16. 13:19
 65/66 anonim ***** válasza:

Több olyan ismeretségem volt, akik úgy indítottak, hogy régebben drogoztak. A régebben 10-ből 9x azt jelentette, jelenleg is cuccoznak.

Na mindegy, nekem volt ilyen kapcsolatom. Nem szeretném leírni a részleteket, de nagyon durván hazavágott (nem anyagilag, mert tőlem sosem kért semmit. De érzelmileg, idegileg, fizikailag belebetegedtem az egészbe.)

Nekem ez elég volt ahhoz, hogy úgy álljak hozzá, többet ilyet nem.

Barátnőmnek a volt vőlegénye barátnőm félretett pénzét elfüvezte titokban. Persze nem tagadta le,mikor kiderült. Barátnőm adott neki egy utolsó esélyt, válasszon, ő, vagy a fű. A srác a füvet választotta. Tudom, itt drogról van szó, az meg csak egy kis fű... De mégis azt választotta...

2019. aug. 16. 13:33
 66/66 anonim ***** válasza:

62-es ez valószínűleg így is van de akkor ezt milyen jogon várja el valaki egy tőle független egészséges embertől?

Kérdező azért mert ez a jellemző forgató könyv. Szerintem mindenki ismer minimum egy ilyen drogost. Én többet is.

2019. aug. 16. 13:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!