Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el egyből az emberek azt a félt aki kábítószerezett/kábítószerezik?
Aki gyenge vagy hajlamos annak bármitől könnyű. Én arra utaltam hogy nem egy kemény drog van amit elég egyszer kipróbálni hogy függővé válj es/vagy leálljon a veséd.
Azzal tisztában vagyok hogy technikailag a gyógyszer az alkohol és a cigi is drog ugyanakkor te is tudod hogy mire használjuk köznapi értelemben a drog szót csak bele akarsz valamibe kötni. Ami amúgy remekül sikerült is ugyanakkor a kérdésemre nem tudtal/akartál választ adni. Pedig szerintem teljesen jogos felvetés. És mondhatod hogy a droggal semmi gond én meg azt mondom ha mindennap megiszol egy deci vörösbort egészséges leszel ugyanakkor van ismerősöm aki mindennap füvezett mióta csak ismerem és lassú a beszéde vesztett a kommunikációs és logikai készségéből.
De azt továbbra se értem miért akarjátok megtéríteni itt az embereket? Nem elég hogy te tudod milyen egészséges és jó dolog a drog?
„én meg azt mondom ha mindennap megiszol egy deci vörösbort egészséges leszel”
Az a mítosz miszerint az alkohol kis mértékben fogyasztva egészséges nem igaz. Ezt az alkohol-lobbi terjesztette el és sokan sikeresen be is nyelték és még mindig makacsul tartja magát ez a tévhit. A kis mértékű alkohol mindössze kis mértékben káros szemben a nagy mértékű alkoholfogyasztással. De aki nem fogyaszt alkoholt, az a legegészségesebb, és jobb az állapota a kis mértékben fogyasztóknál is.
A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
Az lsd-vel okosan mert olyan flash backen lehet maradni amitől szocipata lesz akár !
A fű esetében nincs ilyen hogy még több kell, még több és még több kell. "
Rohadtul a legtöbb mariskás naponta be szív minimum 4xer 5 xör !!
Az alkohollal meg felesleges példálózni mert amíg az ember 2 hetente vagy hetene 1 xer issza attól nem lesz függő míg a mariskára olyan szinten rá szoksz ha naponta szívod , hogy egyre többet kívánsz belőle , mint a lánc dohányos ..
Mit értesz azon, hog elítélik? Hogy fenntartással kezelik?
Pl. azért, mert arra gondolnak, hogy az illető visszaeshet, hogy a szer károsította az egészségét, mert bizonára volt valami oka annak, hogy szert használt, és esetleg ezek az okok továbbra is fennállnak.
Mert a kábítószer ki’hat a testre és a lélekre!
Meg fertőzi a szervezetet komoly egészségügyi gondokat okoz
Rontja a mentális állapotot koncentrációt lelkiállapotot függőséget okoz amitől felborul az értek rended!
És még a nemző képességet is rontja idővel férfinak nem all fel vagy nem tud gyereket csinálni nőnél szinten a gyerek csinálás
Mellékesen daganatokat is okoz hosszútávon vagy akár a következő generációnak vele született betegségeket stb
Ezért törvénytelen az egész alapból!!! Nem azert mert hu de jo nem ártalmas
A kábítószer kis mértékben is káros.... nem ugy mint az oxigén, a cukor, a fehérje, stb, Valamint ezeknek az anyagoknak több a pozitiv hatása mit a drogoknak kisebb mennyiségben is sokkal több a negativ hatása (az egyetlen pozitiv hogy le kapcsolja az agyi neuronokat amitől boldogságot érzel ellenben a csokitol vagy a szextol amitől ténylegesen boldogság hormon termelődik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!