Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet arra fogni egy férfinak a társkeresési sikertelenséget hogy a férfi társainak csak annyi az igényük hogy lyuk legyen?
Figyelt kérdés
Szerintem azért nehéz nekem a társkeresés mert a tisztelt férfi társaimnak szinte mindegy csak nézzen ki valahogy a nő. Nekem meg vannak elvárásaim, Úgy gondolom ez az Ok amiért nincs senkim2019. ápr. 7. 00:44
11/15 anonim válasza:
Ha igazad lenne, akkor nem lenne ennyi férfi egyedül. Erre nem gondoltál?
12/15 anonim válasza:
Rengeteg nő van egyedül, mert nem jön össze ilyen pasikkal, akinek mindegy csak lyuk legyen. Ezek a nők többnyire műveltek, kedvesek, jó körülmények között élnek és várják azt a férfit, akivel minőségi kapcsolatban lehetnek. Nyilván, ezek a nők többnyire nem bombázók, mert akkor le sem tudnák vakarni a jó pasikat sem, de hát te sem vagy jó pasi, észre kéne venni az átlagos Jutkát, aki szintén egyedül van már jó ideje. És persze még ettől sem biztos hogy össze illetek.
13/15 anonim válasza:
"de hát te sem vagy jó pasi, észre kéne venni az átlagos Jutkát, aki szintén egyedül van már jó ideje"
Mármint nekik kéne egymást észrevenni, nem?
14/15 anonim válasza:
A kérdező a saját oldaláról annyit tehet hogy észreveszi átlagos Jutkát. Nyilván, ha Jutka szerint nem illenek össze, ez nem segít, ám mivel a legtöbb nő nem túl jó kezdeményezésben, ha a kérdező nem kezdeményez átlagos Jutkánál, lehet hogy elszalaszt egy jó lehetőséget, mert a csaj bomlik a Jágsó típusú pasikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!