Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál közben (férfi nőnek) mennyire látszik a 'másik lyuk'?
Szóval 'nyalás' közben.. a fenéklyuk.. csak próbáltam szebben megfogalmazni..:) Az a helyzet hogy aranyerem van (kérlek ne cikizzetek emiatt így is nehéz volt leírni még névtelenül is, nagyon kínos tudom..) és ezért félek hogyha oda jutnék, akkor a barátom meglátná.. és tudom hogyha érett akkor tudja kezelni de én NEM akarom hogy meglássa. Szóval a kérdés adott, mennyire látszik az a lyuk orál közben? Gondolom 69 közben látszana, de csak hogyha a szokványos pózban csinálja, hogyha arccal felfelé néz úgymond?
21/L
Ne aggódj,szerelmem!
Nem látszik az annyira,hogy észrevegye. Ha meg észrevenné se lenne semmi. Minden rendben lesz. :)
Ha ezen parázol semmi jó nem sül ki a szexből, és egyáltalán nem zavarná, másrészt nem látszik. Harmadrészt, mielőtt bármilyen módon közelítene a fenekedhez úgyis meg kérdezné, ha már annyira érett.
Egyébként meg feküdj hanyatt ahogy nyalásnál elképzeled, tedd a lábad közé a fényképezőt időzítővel aztán nézd meg
Pl. hanyatt fekve, ne húzd fel nagyon majd a lábaid, ne tartsd szét nagyon, s akkor nem! Füllenthetsz is egy kicsit, mond azt, hogy a nyelvorkánt csak a csiklónál szereted, a hüvelyednél már nem igazán! (Ezt majd később módosítod! ;) )
Egyébként pedig, jó lenne ha kezelnéd, mert elég komoly baj is lehet belőle, egy fickónak is gáz, no de egy hölgynek... Fiatal vagy még hozzá...
Arra nem gondoltál,hogy sürgősen el kellene menned orvoshoz?
Ilyen fiatal korban azért még nem kellene,h ilyen problémád legyen:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!