Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom milyen “pasi”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom milyen “pasi” vagyok! Ha odamegyek Youtuberként kamerával csajokhoz megkérdezni igazat mondanak majd?

Figyelt kérdés

Soha nem vettem jelét hogy nézhetek ki, mit gondolnak rólam. Abból hogy nem volt még barátnőm, sejtem az igazat, de jó lenne szembesülni vele. Jól öltözöm, középárú ruhákban, csajok körében menő stylist barátom segít öltözködni, barbershopba járok, igényes vagyok, sportolok, így a maxot szerintem kihoztam. Képeket nem akarok arc nélküli embereknek küldeni, ezért azt találtam ki, hogy Youtuberként felszerelkezve kamerával elindulnék Pesten a belvárosban és magyar, külföldi mindenféle csajhoz odamennék egy napon keresztül megkérdezni, hogy jó pasinak tartanak vagy nem, esetleg osztályozzanak egy 10-es skálán!

Szerintetek megmondják ilyen esetben az igazat a nők vagy udvariasságból jóképűnek hazudnak majd? Van nő aki be meri vállalni hogy szemtől szemben 10-es skálán 1-2 pontot adjon?

2019. ápr. 5. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én se értem, minek ehhez kamera. felveszed a válaszokat, aztán akinek nem tetszel alászinkronizálod, hogy mit képzel ez a rusnya disznó, hogy nem tetszel neki, aztán felrakod valahova hogy esetleg a többi rusnya emberrel együtt szapulhassátok?

meg most miért jó az, hogy te is látod az ő arcukat, amikor megmondják a véleményüket? ha annyira érdekelne, itt is elküldhetnéd a képedet embereknek, aztán névtelenül simán őszintébbek.

amúgy én pl ha meglátnám hogy kamerával közelítesz hozzám, egyből sarkon fordulnék.

2019. ápr. 5. 12:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem a kamera a lényeg! Úgy vettem észre külföldi youtube videókb hogy akkor jobban közvetlenek a csajok. Nem érzik olyan furcsának. Természetesen megkérdezném hogy felvehetem-e és amúgy eszem ágában sincs kitenni sehova, sőt törölném miután átnéztem.

A Tinder jó ötlet, megpróbálom majd. Bár nem vagyok gazdag, oda meg az is kell úgy hallottam.

2019. ápr. 5. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lenne, ha inkább Allan Pease könyveit olvasgatnád?
2019. ápr. 5. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Férfiként gondolj bele... te oldamondanád egy bármilyen csajnak hogy igen, hihetetlenül ronda vagy ha ezt kérdezné és kamerát tolna az arcodba? Már csak illemből sem, illetve a kamera is frusztráló...
2019. ápr. 23. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!