Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom milyen “pasi”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom milyen “pasi” vagyok! Ha odamegyek Youtuberként kamerával csajokhoz megkérdezni igazat mondanak majd?

Figyelt kérdés

Soha nem vettem jelét hogy nézhetek ki, mit gondolnak rólam. Abból hogy nem volt még barátnőm, sejtem az igazat, de jó lenne szembesülni vele. Jól öltözöm, középárú ruhákban, csajok körében menő stylist barátom segít öltözködni, barbershopba járok, igényes vagyok, sportolok, így a maxot szerintem kihoztam. Képeket nem akarok arc nélküli embereknek küldeni, ezért azt találtam ki, hogy Youtuberként felszerelkezve kamerával elindulnék Pesten a belvárosban és magyar, külföldi mindenféle csajhoz odamennék egy napon keresztül megkérdezni, hogy jó pasinak tartanak vagy nem, esetleg osztályozzanak egy 10-es skálán!

Szerintetek megmondják ilyen esetben az igazat a nők vagy udvariasságból jóképűnek hazudnak majd? Van nő aki be meri vállalni hogy szemtől szemben 10-es skálán 1-2 pontot adjon?

2019. ápr. 5. 10:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Menj fel Tinderre. Ha jó pasi vagy (top ~15-20%), akkor lesznek match-eid. Ha nem, akkor meg nem vagy az. Hihetetlenül éles a határ a jó pasi és a "többi" között. Középosztály, olyan aki mondjuk pár lánynak jön be, nincs. Ez ilyen mindent vagy semmit dolog.
2019. ápr. 5. 10:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megmondom a véleményem, úgysem látsz többet jó esetben. Volt már rá példa, hogy egy fesztiválon valaki megkérdezte tőlem mit gondolok az arcáról, őszintén elmondtam, hogy olyan seggálla van amilyet még sosem láttam ezelőtt (nem voltam még ittas).
2019. ápr. 5. 10:06
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Biztosan lesz, aki azt mondja, helyes vagy, lesz, akinek nem jössz be.

Ha egy lány odajönne és megkérdezné, mit gondolok róla, tuti pozitívabban értékelném, mint amilyen valóban. Nem bántanám meg, így azt mondanám, aranyos, szép, cuki stb, holott, lehet nem.

Szerintem ez nem mérvadó. 29/f

2019. ápr. 5. 10:08
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
Erre tényleg elég egy netes társkereső is ! Pl a tinder ! Tedd fel magad arccal es ha jönnek az egyezesek jó csajokkal akkor nem vagy moslék .
2019. ápr. 5. 10:13
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

"Ha odamegyek Youtuberként kamerával csajokhoz megkérdezni igazat mondanak majd?"

Én az igazat mondanám: hogy örülhetsz, ha feljelentés nélkül ezt megúszod, ugyanis ha a felvételt nyilvánosságra hozod, akkor megsérted vele a Ptk. kép-és hangfelvételre vonatkozó törvényét.

2019. ápr. 5. 10:48
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

"örülhetsz, ha feljelentés nélkül ezt megúszod, ugyanis ha a felvételt nyilvánosságra hozod, akkor megsérted vele a Ptk. kép-és hangfelvételre vonatkozó törvényét."

Jaj, kisangyalom, szerinted a rendőrség mikor fog neked egy MAGÁNJOGI ügyben eljárni?

2019. ápr. 5. 10:56
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
nem is értem miért kell kamerával menni, anélkül nem jó?
2019. ápr. 5. 11:06
 8/14 anonim ***** válasza:
61%

#6-os, te jogász vagy?

És ha magánjogi pert indít egy általa megnevezett vagy egyértelműen beazonosítható személy ellen, azért a bíróságra csak becitálják az alperest, ha magától nem megy?

2019. ápr. 5. 11:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jártas a törvényekben, de szerintem meg is lehet őket előre kérdezni, hogy hozzájárulnak-e a felvétel YouTube-ra való feltevéséhez.
2019. ápr. 5. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
felszínes vagy, ha jól is nézel ki, hiába, aki ilyet kiír az belül totál üres
2019. ápr. 5. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!