Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 és 35 év közötti szinglik a maradékok?
Ebben a korban mindenki ez első komolyabb kapcsolatát tapossa, és még az első válása előtt van. A piacképesek már elkeltek, és csak a maradék szingli, aki senkinek sem kell.
Ez tényleg így van?
"Ebben a korban mindenki ez első komolyabb kapcsolatát tapossa, és még az első válása előtt van."
Ömm.. mi???
Nem mindenki marad együtt az első komoly párjával 10 évig. Bármikor elromolhat egy kapcsolat, igen, 30 éves korodban is. Ez csupán annyit jelent, hogy eddig nem találta meg az igazit, szakítás lett a vége a legutóbbi párkapcsolatának. Inkább legyen valaki szingli, mint olyannal együtt akivel már nem jó és csak azért van vele mert már elmúlt 30.
Attól, hogy valaki piacképes közel sem biztos, hogy az első kapcsolata örök élet meg egy nap lesz, ez hatalmas baromság. Egy kapcsolat mindig két emberen áll, és az emberek hibáznak meg elrontanak dolgokat. Semmi baj nincs azzal, ha valaki 30 évesen véget vet egy kapcsolatnak ami nem működik. Vagy aki inkább van egyedül amíg meg nem találja a megfelelő társat. Sőt szerintem ezek a legértelmesebb döntések amiket valaki hozhat.
Párom 32 volt mikor megismerkedtünk. Nem selejt, nem maradék, csomó értékes, jó kapcsolata volt az évek során. Az életkor nem jelent semmit ilyen szempontból.
"Ebben a korban mindenki ez első komolyabb kapcsolatát
tapossa, és még az első válása előtt van."
Aha :D oké. Te sem vagy valami okos.
128 vagyok és frissen szingli. Annyira nem vagyok rossz party, de néha az emberek évekig együtt vannak, majd az egyikünk más irányba akar menni vagy eppen hibázik és jobb nekik külön azt érzik.
Én szerencsésnek érzem magam az exeim miatt. Mindegyiktől valami szépet tanultam, amitől egyre jobb emberré váltam.
Az élet nem egy kötelező dolog. Huszonévesen nem mindenki találja meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!