Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki örülne annak ha egy fiúnak ő az első barátnője?
Teccik az a hozzállás, hogy biztosan baj van a fiúval, ha 26 évesen nem volt senkije. Aki babát vár, annak gratulálok, egy normális nő ilyen hozzáállással kell, hogy rendelkezzen.
És akkor mi van, ha baj van az illetővel? Rossz látni, hogy már nincs értéke egy társas kapcsolatnak, tudjátok pontosan, hogy találtok jobbat, van elég a polcon. ÉN 18 évesen tanultam meg értékelni a környezetemet, amikor mélydepresszióban toltam végig a gimnázium utolsó évét. Az addig lenézett osztálytársaim felé nyitottam, és megtanultam értékelni bennük a szépet annak ellenére, hogy egy suttyó volt mindegyik, akihez így álltam korábban.Aztán ők is nyitottak felém. Azóta én a lányokhoz úgy állok, hogy ha defektes is, adok neki egy esélyt, lehet, hogy sokkal jobban szeret, mint egy általatok normálisnak mondott egyed, és nem is biztos, hogy vannak azok ah ibái, amit elsőre látok. Nem mondom azt, hogy teljesen rendbe vagyok, megvan az achillesz-sarkam, de próbálok teljes életet élni: dolgozom és tanulok, megk özösségbe járok, és zenélek.
Nálam nagyon nagy előny lenne, voltam már srácnak első barátnője és akkor még olyan jó, hogy nincsenek elrontva, nem sérültek lelkileg és mindent velem tapasztalhat meg.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!