Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor lesz párom, ha tisztességesen el tudom tartani?
Ilyen egyszerű lenne? Ez az egyetlen összetevője? Ezt mondta az anyám. Ő csak ezt az egy problémát látja annak okán, hogy egyedül álló vagyok.
Én ezen kívül több összetevőjét is látom a dolgoknak a magam jellemzőiből, jelleméből és az érzéseimből kiindulva. Nincs normális egzisztenciám, keveset tudok nyújtani egy lánynak jelenleg, de szeretnék többet, és külsőre sem vagyok jóképű álompasi.
A konfliktus abból adódott, hogy anyám szerint elég egy 140000-ft os fizetéssel rendelkező férfi egzisztenciája egy korosztályom béli lánynak. Én szerintem nem igazán, ebből lett is egy kisebb veszekedés.
Próbálok tenni, hogy többet tudjak elérni, többet tudjak nyújtani, kisebb nagyobb sikerrel, néha óriási kudarcokba is belefutok az úton, de nem hiszem hogy csak is kizárólag egyetlen összetevőn, kereseten a pénzen és egzisztencián múlik. Nem mondom, hogy nem fontos összetevő, csak azt próbáltam elmondani, hogy ez csak az egyetlen fontos összetevő a rengeteg többi közül.
32f
A normális nőket is "el kell tartani".
Ő a fizetését magára fogja költeni, shoppingolgat, megveszi ami NEKI kell. A számlákat, a kaját, piát, autót, stb mindent a férfi fogja pénzelni. A jelenlegi árak mellett aki 200 kiló alatt keres, az mélyszegény, és élhet zsíros kenyéren, mert másra nem fogja futni.
Persze az igényeket le lehet adni, de az olyan is lesz. Egy üresfejű amőba csaj, aki épphogy nem számolgatja a fűszálakat a réten.
Meg aztán 32 évesen engedd el. Gondolom nem nagyon volt eddig csajod. Ennyi idősen, tapasztalat és kellő önbizalom nélkül, csórón totális 0, azaz nulla esélyed van bármilyen nőt összeszedni.
Remélem soha nem szaporodsz, nem kéne még egy hozzád hasonló gy..kér a világra.
Ruhát és tisztálkodószert te minden hónapban veszel?
Csak azt felejtetted el, ha pl. együtt élsz valakivel, a költségek feleződnek, a megmaradt összeg meg még mindig több, mert dupla annyi pénzből gazdálkodtok, mintha csak egyedül élnél egy albérletben (az albérlenek meg semmi értelme, mert kidobott pénz).
"Csak azt felejtetted el, ha pl. együtt élsz valakivel, a költségek feleződnek, a megmaradt összeg meg még mindig több, mert dupla annyi pénzből gazdálkodtok, mintha csak egyedül élnél egy albérletben (az albérlenek meg semmi értelme, mert kidobott pénz)."
A mondat első feléből több dolog könnyedén félrecsúszhat, konkrétan a fele költség a legtöbb esetben közel sem fele költség, illetve a dupla pénz se dupla pénz, mert általában a nők nem keresnek annyit, mint a férfiak.
Az albérletnek valóban semmi értelme, nyilván senki nem venné igénybe, ha mindenkinek lenne 20 milliója (140-150 ezres fizetések mellett) egy házat venni. Csak ugye akinek anyuci és apuci nem vesz, annak kb. élete végéig marad az albérlet, mert a büdös életben nem lesz 10 misije se, nemhogy több. A hitel meg remek ötlet, ha valaki ki akarja nyírni magát, vagy ha azt akarja, hogy még az unokái is a hiteljét nyögjék.
Milyen barátnőt szeretnél ?
1 , átlagos (mondjuk inkább elhízottnak) , szakmunkás vagy érettségizett. Na nekik talán elég lenne ha 250 netót megkeresed, van egy kis lakásod és egy pár éves autód.
2, jó csaj (vékony, sportos , igényes ) diplomás , jó családból. Hozzájuk neked minimum 500 ezres fizetés kell , ház , nyaraló , Audi - BMW , jó külső , te is legyél diplomás , min átlagos farok (17 cm) , határozott személyiség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!