Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell azt hazudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell azt hazudni, hogy a szexuális validáció nem elengedhetetlenül fontos az ember önértékelése és jó közérzete szempontjából?

Figyelt kérdés

Én azt gondolom, hogy gyakorlatilag a szexuális validáció, az, hogy egy ellenkező nembeli szexuális kapcsolatot szeretne velünk létesíteni, az a legőszintébb elismerése az emberkénti létjogosultságunknak.

Szinte minden egyéb dolog, amiért elismernek minket, valami érdekhez fűződik: pl. ha elismernek a munkádban/anyagilag, az azért van, mert valakinek a gazdasági érdekeit előmozdítod.

De ha valaki szexelni akar veled, az azt jelenti, hogy téged magadat mint férfit/nőt tart vonzónak. Ezt mégis mi pótolhatná?

2019. márc. 29. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"az a legőszintébb elismerése az emberkénti létjogosultságunknak" Ez a emberiség egy részére lehet, h igaz, de nem az egészére.

"Miért kell azt hazudni, hogy a szexuális validáció nem elengedhetetlenül fontos az ember önértékelése és jó közérzete szempontjából?" Ez nem hazugság, hanem csak egy túlértékelt részigazság.

Ez viszont: "az a legőszintébb elismerése az emberkénti létjogosultságunknak" nettó hülyeség.

Én elhiszem neked, hogy a gondolataid nagy része a szaporodásbiológia körül forog, de ezt, mint általános kivetíteni az emberiség egészére beteges.

2019. márc. 29. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy itt írta már valaki nekem az hogy valaki dugna velem nem nagy érdem. 23 éves átlag testalkatú csaj vagyok jó zsír eloszlással és egy (a visszajelzések alapján) szép arccal. A férfiak igen magas százaléka akar megdugni valószínűleg ahogy minden korombelit aki hasonló vagy jobb adottságokkal bír. Ettől én nem leszek elismert mint ember csak a testem van elismerve ami még pár éven belül úgyis csunyul. Szóval ha bármi mást ismernek el sokkal többet ér nekem. Ezzel nem azt mondom hogy nem esik jól a tudat hogy Pisti is meg Józsi is... Főleg ha jó pasik de ettől még többet érnek az olyan dolgok amik valóban engem értékelnek. Mert az ha jó tanuló vagyok szorgalmas jó a szakmában stb. az a jellememmel tetteimmel kapcsolatos elismerés nem pedig a külsőmmel. A külső annyira mulandó ráadásul nem is tettem érte semmit most komolyan a genetikámra büszkébbnek kéne lennem mint arra amiért megdolgoztam? Szerintem ez nagyon buta gondolkodás mód.

A férfiaknál ez annyiban más szerintem hogy egyrészt a nők nagyobbik százaléka nem dugna bárkivel aki az átlagot hozza külsőben másrészt jellemzően a valamiben kimagasló férfiak körül döngnek a nők így nekik valóban érdem lehet ez. A nőket nehezebb lenyűgözni. Ha abban mérjük "az emberkénti létjogosultságunk" hogy hányan feküdnének le velünk szívesen akkor egy fitnesz modell lehet a teremtés csúcsa.

2019. márc. 29. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Miért kell kinyilatkozni tényként valamit, amit érzel? Nem ciki ám mondani, hogy te ezt érzed. Nem kell kiterjeszteni mindenkire.

Pont arról szólt az egész #metoo, hogy nem akarjuk tudni, hogy ki akar minket megdugni. Mert félelmetes, undorító.

2019. márc. 29. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!