Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nő roma pasi kapcsolat mennyire gyakori manapság?

Én magyar nő vagyok, roma pasival élek. Egyenrangú partnerek vagyunk. Párom értelmes, nincs akcentusa, nem bandázik rokonokkal.
Viszont a többségre igaz, amit az egyik hozzászóló írt, hogy a nőket alulkezelik. De olyat is láttam, ahol a nő a főnök.
Nálunk a környéken rengeteg a példa, hogy cigány pasi magyar nővel él és ugyanekkora az arány fordítva is. Alig lehet felénk már magyart magyarral látni.
Én azt vettem észre, hogy a fehér pasik rettenetes válogatósak. Több magyar pasi is tetszett, akikkel szívesen jártam volna. Egyik se volt egy adonisz, sőt az egyikük kimondottan rondának volt nevezhető, mégse voltak megelégedve a külsőmmel, pedig megütöm bőven az átlag színvonalat. Párom meg örül, hogy vagyok neki, elfogad olyannak, amilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!