Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nagyon szép és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nagyon szép és a nagyon csúnya lányoknak van hosszú kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

Ezt figyeltem meg. Két kategóriának van mindig kapcsolatuk, mindig évek óta tart.

Nagyon szép lány, 10-ből 9 fiúnak bejön. Vékony, szép az arca, jó az öltözködése, mindig mosolyog.

Vagy...

Minimum 100 kiló, nem valami igényes, csúnya az arca is.

Ja, és nem mindnek van ám olyan hú de jó személyisége... Van, hogy egy hisztis p..., vagy bunkó, vagy mindenen megsértődik.

De ha egy lány átlagos, tehát van, akinek tetszik külsőre, van, akinek nem, esetleg 5-10 kiló feleslege van, az lehet a világ legnagyobb angyala személyiségileg, akkor se kell a férfiaknak. Még szexre se nagyon, kapcsolatai meg pár hónapnál tovább nem tartanak.

2019. márc. 28. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Savanyú a szőlő.. Azért kíváncsi lennék a segged melyik részéből túrtad elő ezt a hiteles, reprezentatív statisztikát.
2019. márc. 28. 18:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én gyanúm az, hogy nem hozod ki magadból nőként a legtöbbet, és ezért nem vagy érdekes a pasiknak. Ha az adottságaid átlagosak, és odafigyelsz a külsődre, stílusodra, stb., akkor fogsz tetszeni sok pasinak.

Az ismeretségi körömben van több olyan lány is, akinek teljesen jó adottságai vannak. Nem tökéletes szépségek, de rendben lévő, egészséges lányok. Viszont valahogy ők is ezt az "én átlagos lány vagyok" identitást veszik magukra, és nekem pl. ez egyáltalán nem vonzó. Nem akarnak csinosan (nem cicababásan, hanem egyszerűen igényesen, stílusosan) öltözködni, nem csajosak, egyszerűen nem sugárzik belőlük, hogy ők nők és szeretnek is azok lenni, hanem olyan kis jellegtelenek. És ilyenek is akarnak lenni.

Na, nekem ez a típus az, amelyik nagyon nem jön be, és van egy olyan érzésem, hogy te is ilyesmi lehetsz. Ha igazam van, akkor javaslom, próbáld magadat rávenni, hogy egy kicsit "jócsajosabb" legyen mind a megjelenésed, mind a viselkedésed. Mert igen, ez a másik, hogy az se valami vonzó, amikor valaki úgy tekint magára, hogy "hát én csak egy ilyen átlagos semmi extra lány vagyok".

2019. márc. 28. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudsz bármiféle logikát felfedezni a teljesen irreális feltételezésedben, vagy csak simán a saját sikertelenséged próbálod ráhúzni a világra?
2019. márc. 28. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg olyan rusnya vagy, hogy elmehetnél szénbányásznak. :D F
2019. márc. 28. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!