Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ekkora férfitöbblet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora férfitöbblet mindenhol?

Figyelt kérdés
31 éves átlagos kinézetű férfiként már esélytelennek érzem magam a nőknél társkeresőkön.

2019. márc. 27. 17:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem hamisítanak semmit, én általános iskolában tanítok és évek óta azt tapasztalom, hogy a gyerekek között a nemek számában alig van eltérés. (Mondjuk még csak 12 éve tanítok, de ha úgy vesszük, az akkori 8. osztályaim már 26 éves fiatalok.)Sőt, én több olyan osztályban tanítottam, ahol lánytöbblet volt, mint fordítva. Ha gimnáziumban vagy szakiskolában tanítanék, mondhatnánk, hogy érdeklődés, tanulmányi átlag stb alapján már egyik vagy másik nem dominanciája adott, hiszen villanyszerelő osztályban kevés a lány, fodrászoknál a fiú. Ámde az általános iskola azért jó példa erre, mert az adott városrészből, kerületből válogatás nélkül jönnek oda a körzetbe tartozó gyerekek. Három iskolában tanítottam eddig és sehol nem láttam fiú többletet.Én sem úgy nőttem fel, hogy bárhol láttam volna fiútöbbletet, sőt, az én hobbijaimban kevesebb fiúval találkoztam mindig is. (tánc, jóga, festés, rajzolás) Én most, középkorúként is ha elmegyek táncolni vagy jógázni, nem látom azt a férfi többletet. Amúgy reggel a metrón sem. Csak úgy mondom.
2019. márc. 28. 08:18
 22/24 anonim ***** válasza:

#19:

Ha mindenki monogámiára hajt, akkor magyarán szólva mindig lesz olyan férfiú, akinek nem lesz barátnője abban a korcsoportban. :) Engem ez a "nőhiány" nem érint, meg nem is tud érdekelni. xD

#21:

Általános iskolában az én osztályomban lánytöbblet volt. :) Volt 3 fiú (de volt már 4 és 5 is a fiúlétszám), s lányból volt körülbelül 10. Azonban a fölöttem levő osztályban fiútöbblet volt, ott pont fordítva voltak az arányok, mint az én osztályomban.

2019. márc. 28. 11:48
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
A kettő tehát kiegyenlítette egymást. Én idegen nyelvet tanítok, negyediktől nyolcadikig szinte minden osztályban, látom a különböző évfolyamokat.
2019. márc. 28. 16:23
 24/24 anonim ***** válasza:
45%

Az az igazság, hogy hiába az adatok, meg, hogy ki mivel foglalkozik. Felesleges az okoskodás.

Minden ember mást tapasztal. Van ahol több a férfi van ahol több a nő.

A tömegközlekedésen azért tapasztalnak kevesebb nőt a férfiak, mert bizony egy szép lány a legtöbb esetben egy nála jó pár évvel idősebbel van együtt, és ezeknek már autójuk is van. ÉS a sok sok kis pics**a mind autóban kuksol.

Vajon miért van, hogy a szép nők már fiatalon fizu nélkül, minden fillér nélkül család nélkül, ott láthatók az összes drága tengerparton nyaralóban, minden szórakozóhelyen....

2019. márc. 28. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!