Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora férfitöbblet mindenhol?
#19:
Ha mindenki monogámiára hajt, akkor magyarán szólva mindig lesz olyan férfiú, akinek nem lesz barátnője abban a korcsoportban. :) Engem ez a "nőhiány" nem érint, meg nem is tud érdekelni. xD
#21:
Általános iskolában az én osztályomban lánytöbblet volt. :) Volt 3 fiú (de volt már 4 és 5 is a fiúlétszám), s lányból volt körülbelül 10. Azonban a fölöttem levő osztályban fiútöbblet volt, ott pont fordítva voltak az arányok, mint az én osztályomban.
Az az igazság, hogy hiába az adatok, meg, hogy ki mivel foglalkozik. Felesleges az okoskodás.
Minden ember mást tapasztal. Van ahol több a férfi van ahol több a nő.
A tömegközlekedésen azért tapasztalnak kevesebb nőt a férfiak, mert bizony egy szép lány a legtöbb esetben egy nála jó pár évvel idősebbel van együtt, és ezeknek már autójuk is van. ÉS a sok sok kis pics**a mind autóban kuksol.
Vajon miért van, hogy a szép nők már fiatalon fizu nélkül, minden fillér nélkül család nélkül, ott láthatók az összes drága tengerparton nyaralóban, minden szórakozóhelyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!