Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora férfitöbblet mindenhol?
Ertem, fenn voltal egy tarskereson, es abbol megallapitottad, hogy "mindenhol" ferfitobblet van. Teged sem az eszedert fognak szeretni a nok. Vagy mondjuk ugy, azert sem.
43F
Erre iranyult a kerdesed, hogy bizonygassak neked, hogy van ertelme a tarskereso appoknak? Vannak, akiknek bevalt, vannak, akiknek nem. Azt kell megerteni, hogy egy ilyen oldal, app, csak egy ujabb lehetoseg, amivel vagy tud elni az ember, vagy nem. HA neked nem jon be, akkor mast kell megprobalni.
Ha semmi nem jon be, akkor vegyel macskat, ne csak a noknek legyenek macskaik. Ki tudja? Lehet macska setaltas kozben talalod meg az igazit.
43F
#11:
A 2011-es népszámlálás adatai szerint a 0 és 44 évesek közötti korcsoportok mindegyikében férfitöbblet van.
(Vesd össze: "1.1.2.1 A népesség korcsoport és nemek szerint" [link] )
Hu tenyleg, van ahol a 10.000-et is meghaladja a kulonbseg. Vajon ez lehet az oka, hogy a ferfiak 80%-a kislanykent viselkedik? Nezzuk csak, gyorsan vond ki a ferfiak szamabol azt a 80%-ot, es megerted a nok miert panaszkodnak, hogy az osszes ferfi foglalt. Az keves, hogy biologiailag ferfinak szulettel, egy ferfi ennel sokkal tobb.
43F
Nem tudom, nem is nagyon érdekel. Csak gondoltam beírok valami "hivatalos" adatot. :P
Mellesleg a kérdésről Kína jutott eszembe. Na, ott tényleg nagyon nehéz helyzetben vannak a pasik, ami a nőzést illeti. xD
"Hol az a nagy többlet?? Férfi vagyok, de soha nem láttam azt a nagy férfi többletet."
Oké, akkor menj el
- táncolni
- jógázni
- nyelvklubba
- bármilyen klubba, ahova fiatalok járnak
MINDENHOL csajozni vágyó pasik hordáiba fogsz botlani. Mindenhol. Amerre megyek, azt látom, hogy van egy-két élelmes, aki idejekorán becsajozott vagy megtanult csajozni, a pasik egy része meg kering, mint Odüsszeusz és szánalmasan próbálkozik mindenféle ilyen helyeken. **rva idegesítő egyébként. Nem tudsz olyan helyre menni, ahol nem lesznek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!