Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire gerinctelen?
Tinderen ma volt egy párosítás. Irtam a csajnak, hogy Szia, meg valami olyasmit hogy:
" A Tinder szerint tetszem neked"
"Remélem majd írsz. A telefonomon nem megy az alkalmazás, szóval inkább e-mailen. A címem: "...
És akkor leírtam a címemet. Ez mi a tosz?! Még csak nem is volt egy miss pícsa aki véletlen nyomott félre. Ilyen embernek van szavazati joga?
Leszakad a pofám. Ti ezen nem háborodnátok fel?
Van valakinek ilyesmi tapasztalata? Vagy ettől durvább (kicsit had érezzem már relatív jobban :D )
Kort és nemet is írhattok.
Üdvözlettel
30F
Igen unmatchelt.
Valszeg hülyének nézett (már bocsánat), vagy azt hitte a kőkorszakban élsz.
De most ez nem patkányság? Ráadásul ő húzott jobbra először... Ez kb olyan, mintha befingana egy teli liftbe és utolsó pillanatban kiszállna belőle.
Nem vállalja fel azt, hogy tetszem neki.
Ilyen tipikus szűzk_urva, aki bikinis képpel pózol, meg festett vörös hajjal. Igazából nem is húztam volna jobbra, csak egy kicsit elkezdtem kattingatni a csillag jelet (jobbra húzás alternatív mód).
Mennyire lehet beteg az az ember, aki ennyire kiakad azon, hogy egy teljesen ismeretlen ember nem válaszolt neki egy társkeresőn? Aztán még elkezdi bizonygatni azt is, hogy ő nem is akart semmit a csajtól.
Tőled nem csak a szavazati jogot kéne elvenni, hanem a szabadsághoz való jogot is és örökre elzárni a normális emberektől.
Ha ennyire lenézed, örülj neki, hogy leszart.
Vagy sérti az egod?
"De most ez nem patkányság? Ráadásul ő húzott jobbra először... Ez kb olyan, mintha befingana egy teli liftbe és utolsó pillanatban kiszállna belőle."
😂😂😂😂
Amùgy Te voltál a béna,megadtad az emilcimed,hogy még ő írjon Râd??Ez milyen?Az egy dolog,hogy ó hùzott el balra,na de emilcìmmel dobâlózni?Annyira működik az alkalmazás a telódon,hogy ezt leírd,de annyira már nem, hogy beszêlgess tovâbb?Nanâ,hogy kimatchelt.Lehet mondhatott volna egy kösz nemet,de azért ez még nagyon messze van a gerinctelentœl.
Ő húzott jobbra először.
Elárulom a 10 milliós titkot: édes mindegy, ki húz kit először, mivel ezt nem lehet előre látni.
Azt tanácsolom, inkább azt mondd, hogy messengeren vegyétek fel a kapcsolatot.
Sok sikert, és ne akadj ki az ilyen személytelen húzásoktól. Azt majd elég lesz élőben :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!