Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem szánalmas, amikor egy nő nem akarja beismerni, hogy számít neki a pénz, ezért eufémizmust használ?
Pénzből élünk !
Hogy alapítunk családot egy olyan férfivel aki nettó 400 alatt hozz haza ? Kéregessünk a nagyszűlőktől majd a gyerek dolgaira ?
Mindenkinek szamit a penz, fuggetlenul attol, h ferfi v no az illeto.
Nekem nokent annyira szamit, hogy tudjam, ha pl elmegyek szulni, akkor a paromtol ne kelljen penzt kuncsorogni, ha epp elfogy a gyed es a gyereknek pelus kell.
hogy kettonk (!) fizetese legyen eleg a lakhatasra, etelre, ruhazkodasra, hobbijainkra es valamennyit tudjunk belole felretenni.
ezek szerintem ilyen alap elvarasok.
en beleadom szivem-lelkem-penzem a kapcsolatba, a masiktol sem varok el tobbet.
ehhez kepest az exem szerint anyagias ribi vagyok, csak azert, mert a fizetesem kevesebb volt, mint az ove, es, amikor hetvegente kirandultunk, en fizettem az uzemanyagot, o elvileg a kajat, szova mereszeltem tenni, hogy az otthonrol hozott ot napos (!) zsemlet a ket napja lejart felvagottal en nem fogom megenni.
Nem Gundel- etterembe akartam menni, hanem a romlottat nem tudom megenni.
Szoval, ha az anyagiassag, hogy a 20.000 benzinpenz kompenzalasakent mondjuk elvarnek egy 2000 forintos pizzat, hat fiuk, az vagyok..
>Ne de miért legyen a férfi ambíciózus, miért törekedjen a jobbra? Azért, mert ha ilyen, akkor nagyobb eséllyel fog több pénzt keresni a jövőben.
Nem. Aki ambíciózus, az jó eséllyel sikeres lesz bármilyen területen, ami kompetenciát igényel. A pénzkeresés csak egy ezek közül.
"Hogy alapítunk családot egy olyan férfivel aki nettó 400 alatt hozz haza?"
A szüleim ketten kerestek 450-500 körül, és teljesen normális életszínvonalon éltünk, szóval nem kell, hogy a férfi 400-at keressen, csak akkor, ha egyedül tartja el a családot.
"Mindenkinek szamit a penz, fuggetlenul attol, h ferfi v no az illeto."
Én egy utcaseprő nővel is összejönnék ha kedves és átlagos külsejű lenne, nekem legfeljebb annyiból számítana a pénz, hogy ettől függetlenül ne várja el, hogy többet keressek miután együtt vagyunk mint amikor egyedül voltam, és hogyha én hozok haza több vagy az összes pénzt miután összejöttünk, akkor ő végzi a több vagy az összes házimunkát.
Az, hogy te kivel jönnél össze, a te értékrendedtől függ. Te döntöd el, kire van szükség az életedben és kire nincs. Nem lenne irritáló, ha mások indoklást várnának, miért ezzel a nővel vagy, miért nem azzal? Ahogy rád, úgy a nőkre is ezek a szabályok vonatkoznak. Mind szabad emberek vagyunk.
Az pedig furcsa, hogy az ambíciózusról te csak a pénzre tudsz gondolni, mégis a nőket nevezed anyagiasnak. Ez a szó annyit jelent, hogy a férfinak van egy célja, amiért képes küzdeni és ha kell, áldozatot hozni. Például szeretne jó eredményeket elérni a kedvenc sportjában, vagy szeretne művelt lenni azon a területen, ami érdekli. Nem természetes, hogy egy ilyen ember vonzóbb, mint aki céltalanul él?Gondolom, te sem olyan barátnőre vágysz, aki naphosszat sorozatokat néz, vagy játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!