Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal, akik nem isznak alkoholt?

Figyelt kérdés

Magam egyáltalán nem iszok és hasonló emberrel szeretnék összeakadni, de nem tudom hol találhatnék ilyet.

Lehetőleg itt ne menjünk bele abba, hogy miért nem szeretem az alkoholt, semmi múltbéli esemény nem játszik közre, még részeg se voltam életem 24 éve alatt.

2019. márc. 20. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

Iszlám közösségekben. :)

Egyébként meg keresni kell és találsz.

2019. márc. 20. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Én nő vagyok, nem iszom alkoholt és a párom se. Egyikünk se cigizik és mind a ketten egészséges mozgásban gazdag életmódot folytatunk.

Te is meg fogod találni a neked való csajt. Higgy benne és vonzd be magadnak. :)

2019. márc. 20. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Itt :)
2019. márc. 20. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A kocsmán kívül bárhol.
2019. márc. 20. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyult alkoholisták klubjában.
2019. márc. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!