Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kap több bókot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kap több bókot egy átlagos nő mint egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés
2019. márc. 20. 11:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10. Az más édesem....a szépség relatív...
2019. márc. 20. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

7: Egy kevesbe csinos nőnek is jol esne, ha valaki bókolna neki olykor, az hogy helyes is legyen mar luxus, max ha szülinapja van (ma van!)...

Mennyi hisztis pasi van, te jo eg...

Fogadd el, hogy vannak, akiknek nem osztottak lapot, ez van.

2019. márc. 20. 12:00
 13/18 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Amit egy nőnél el tudsz sütni bókként, az egy férfinél bénán sül el.

Így a legtöbben szerintem ezért nem bókolnak.

Én 1x mertem egy rockker srác loboncát "dicsérni" (tényleg a legtöbb nő ölne egy olyan szép, ápolt hajzuhatagért)... hú milyen furi pillantásokat kaptam :D

2019. márc. 20. 12:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

" Férfi vagyok igaz csúnyának mondanak de attól még szeretném és jól esne ha csinos nők bókolnának"

vs.

"a szépség relatív..."

Nyugtasd csak magad. Egyébként hogy nézel ki?

2019. márc. 20. 12:34
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Uh de tipikus. És az ilyen csúnyácska csávók soha nem nézi emberszámba a nem 10/10 nőket...az ilyen embereken mit lehet szeretni?
2019. márc. 20. 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
Mert átlagos nő nem bokol egy kósza numera reményében, másrészt így alakult a történelem folyamán.
2019. márc. 20. 12:52
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Mert a legtöbb nő szerint bókolni a férfi dolga, míg fordítva kockázatos felkínálkozás-szaga lehet. Ezért a nők leginkább csak a párjukat dicsérik (meg egymást), meg ha hitegetéssel el akarnak érni valamit :)
2019. márc. 20. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:

15 év alatt asszem 8 nő próbálkozott nálam. Bizonyára ez másnak hihetetlen.

30 F

2019. márc. 20. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!