Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okból kifolyólag fordul elő, hogy egy fiú örökre egyedül marad és sohasem kelt vonzalmat a lányokban? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a lányok sohasem érdeklődnek iránta, nem kelt bennük vonzalmat, nem vonzódnak hozzá és rá sem néznek.2019. márc. 19. 18:38
11/13 anonim válasza:
7: És az eszedbe sem jutott, hogy ha egy dolog nincs, még a többi rendben lehet? Például kocsit emlegetsz. Nekem nincs érzékem a vezetéshez, és közel 1 millió jogsiba feccölése után úgy döntöttem, ez nem nekem való. Tehát valószínűleg sosem lesz jogsim. Ettől még megvan a diplomán, több hobbim, céljaim, stb. Ássam el magam, vagy mi?
12/13 anonim válasza:
10: Én nem akarok kompenzálni. Miért is kéne? Értem én, hogy az előbbi kommentekben jött példában csak gazdag és híres színésznek kell lenni, és akkor nem számít ha nem vonzó az arcom, de biztos, hogy az szeretnék lenni? Én nem szeretnék az lenni. Csak azért nem váltogatok személyiséget és életet, hogy legyen barátnőm. Inkább a jelenlegi énképemhez szeretnék társat találni és nem csak azért híres színésszé válni, hogy nőm lehessen. Én nem szeretnék híres színész lenni.
13/13 anonim válasza:
Jó nagy circlejerk alakult itt ki. Igen jól hangzik úgy tenni, mintha úgy lenne, hogy minden férfi aki nem sikeres a párkeresésben azért nem sikeres, mert rossz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!