Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mit tegyen egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit tegyen egy férfi ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Volt valaki, akit ismertetek (iskola), titokban szerelmes volt belétek, de megszakadt a kapcsolat. Nektek is tetszett kicsit, csak túl félénk volt. Van egy rossz kapcsolatotok.

Mit tehetne, hogy barátok lehessetek vagy összejöjjetek? Női szemmel.

2019. márc. 19. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

Ugye tudod, hogy az iskola óta (ki tudja hány éve volt) eltelt már X idő. Ezallatt nem csak hogy elmúlhatott irántad az érzelme, hanem találhatott mást is...vagy bármi.

Semmi értelme a múltat cseszegetni. A jelenben kell élni és a jövőre is gondolni. Amit elszalasztottál, azt elszalasztottad.

2019. márc. 19. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Pár hónapja volt... Már az is jó lenne, ha barátok lehetnénk.
2019. márc. 19. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is ezt már elszalasztottad, de ha találkoztok, akkor menj oda hozzá beszélgetni. Ilyen egyszerű. Ha megvan a közös hang, akkor úgyis jó lesz, ha nincs akkor kár erőltetni. EGyébként meg ha már nem találkoztok, mert elballagtatok, akkor felejtős.
2019. márc. 19. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Facsén lehet fent van

Hívd el egy baráti kávézásra

2019. márc. 23. 07:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy mit tegyél?? Legyél végre férfi! Vállald fel, hogy tetszik, udvarolj neki!
2019. márc. 23. 07:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak a címét tudom.
2019. márc. 23. 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor ha lesz valami alkalom,névnap, szülinapja vagy ünnep pl, húsvét, küldj neki egy szép üdvözlő lapot irj pár sort neki elküldheted a cimed, telefonszámod is.Ő meg majd reagál valamit ha akar.Vagy jön a hüsvét, menj locsold meg :D
2019. márc. 31. 07:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Túl félénk volt? Valószinűleg azért,mert ahogy írtad"neked is tetszett kicsit"

Itt a gond,érezte,hogy csak "kicsit" akarod őt

Írj rá,vagy keresd fel,hátha még nem szalasztottad el végleg.

Semmi telefonszám, e- mail cím?

2019. márc. 31. 08:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Semmi. Úgy értettem, én tetszettem neki kicsit. Ez a húsvét ötlet érdekes.
2019. márc. 31. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!