Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire fontos, hogy egy nőnek kislányos, babás arca legyen?
20. Ember..ne. :D
Nekem kb ez a babaarc. Bocs, hogy csajként írok, de elmondom, hogy nekem is mondták már, hogy babaarcom van. Persze, mivel feketével nagyra kihúzom a szemem, és világos a bőröm, mert azt sem tudom, hogy néz ki a napfény. Viszont ettől nem vagyok szebb, smink nélkül ordenáré fejem van.
A csinos babás arcú lányok sok férfinak bejönnek, viszont bocs, de a két linkeden szerintem ezek a menő csajok vannak, viszont smink nélkül nekik is átlag arcuk lenne. Nem babás.
#23, Na ez baba arc!
A többinek köze nincs hozzá.
A kérdésben linkelt két nő szerintem abszolut nem babás arcú, és még csak nem is szépek szerintem.
6-os hozzászóló amit linkelt, az a klasszikus babaarc, szerintem.
Magyarul mennyire fontos, hogy egy nőnek szép arca legyen? Eléggé. :D
Az általad linkelt képen főleg ez első csajnak van babaarca, a második nem túl szép szerintem. Úgy látom a válaszolók egy része nem tudja mit értelmezni a babaarc fogalmát. Segítek: nagy szemek, magasan ülő arccsont, amik a finom, babás vonásokat adják, pici orr, magasabb homlok.
Amúgy pl. Mila Kunis vagy Angelina Jolie tipikus babaarcok.
Mila Kunis minden csak nem babaarc :D Angelina Jolie, gyönyörű, de nagyon nem babaarc ő sem. Mondtál két szép, de egyáltalán nem babás csajt kedves utolsó.
Lényeg kérdező: a szépség relatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!