Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben jó megoldás lenne?
Nagyon sikertelen vagyok a lányoknál. Hiába szeretnék már rég óta barátnőt, nem jön össze semmi.
21 éves vagyok de még sosem volt kapcsolatom.
Nagyon vágyom rá, és attól félek hogy ez örökre így marad. Ezen az oldalon rengetek olyan van akinek 30 évesen sem volt barátnője.
De én azt nem bírnám ki. Max 25 éves koromig várok, utána feladom. Így is nagyon zavar hogy mennyire le vagyok maradva, és ahogy telik az idő ez csak rosszabb lesz. Én 30 évesen tuti belebolondulnék hogy nem volt még barátnőm, amikor már jó esetben gyereknek is kéne lennie.
Ha 25 évesen itt fogok tartani akkor csak a halál a megoldás szerintetem...
Ti egyet értetek velem?
Én mindjárt 31 éves leszek és nem volt még felnőtt barátnőm. 2 fiatalabb korú volt, 2 rövid időszakra. Egy másfél év, meg egy 9 hónapos.
Én már rég feladtam, hogy találok bárkit is az életben.
Ne,ne is gondolj erre! Ha tényleg megfordult a fejedben az öngyilkosság,akkor irány a szakember.
Nem fogsz egyedül maradni. Jönni fog majd valaki,bízz benne!
A halált felejtsd el, ne légy már hülye.
Mit teszel azért, hogy legyen csajod? Hogy próbálsz ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!