Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a magyar nők miért angolul írják ki a bemutatkozásukat?
" google translatet"
:D Na az vicces.
A bemutatkozással rendelkező pasik felének is angol a kiírása.
Nekem semmi nincs, de az angol egyszerű. A korosztályom java beszéli és a külföldiek is látják, hogy lesz közös nyelv.
Gondolkoztam rajta, hogy én is kiírom a beszélt nyelveket, ha külföldivel állsz párba ugyis rögtön rákérdez a nyelvere.
Az sem feltétlen igaz, hogy direkt külföldire vadászik. Nem egyszer beszéltem Peter, Daniel, David vagy hasonszőrű nemzetközi nevű férfival akinek külseje és adatlapja alapján meg nem mondtam volna a származását.
Trend...te jóságos szent kaka. Trendnek nevezni azt az értelmiségi felfogást, hogy nem korlátozza valaki magát ~10 millió emberre, hanem eltudja juttatni a mondandóját pár milliárdhoz...
Szánalmas, hogy ha valaki 45 év alatt (mert akik most 45 fölött vannak, nekik teljesen más lehetőségeik voltak még nyelvtanulás terén) nem képes angolul legalább írni és olvasni.
Én ha tehetném, akkor kötelezném az összes óvodát - iskolát, hogy csak és kizárólag angolul szólalhatnak meg és taníthatják a gyermeket. Magyarul a gyerek megtanul otthon (vagy ha nem se számít, mert egy olyan nyelvet tudna, amivel pár milliárd embert tud elérni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!