Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Badoo miért ilyen?
Figyelt kérdés
Egy oldal hogy lehet ennyire undorító? Megvettem a premiumot, de minden masodik lanyra hogy rairhass fizetned kell kemeny 150 kreditet, olyan csajoknal is akiknek van vagy 2 foto felrakva! Tehat meg a francos kreditekert is dobjad kifele a penzt! Hallottam hogy regen ingyenes volt az ilyen. Szanalmas.2019. márc. 14. 19:47
1/12 A kérdező kommentje:
Hasznalja valaki ezt a tarskeresot amugy?
2019. márc. 14. 19:48
2/12 A kérdező kommentje:
Azt meg megertenem, ha top kinezetu lanyok irasara kellene kredit, de nem... Meg a normalis, neha csak tok atlagos kinezetu csajokert is elker 150 kreditet minimum!
2019. márc. 14. 19:51
3/12 anonim válasza:
Én igen, de nő vagyok.
És tudom hihetetlen, de kaptam csak úgy életre szóló szupererőt.
Gondolom nőknek osztogatnak random, hogy népszerűsítsék az oldalt. Masra nem tudok gondolni.
Egyébként sok adatlapon látom kiirva, hogy amíg nincs egyezés, addig bem tud a férfi irni. :/
4/12 anonim válasza:
Attól függ elvileg ez a kredit rendszer, hogy mennyire népszerű az adott nő. Minél népszerűbb (magyarán minél többen néznek rá a profiljára, talán a szívezés is számít), annál inkább követeli a kreditet.
De amúgy elég gáz a badoo színvonala, mind nők, mind férfiak terén.
5/12 A kérdező kommentje:
Ertem...
Egy szo mint 100: Iszonyat gaz az egesz oldal.
2019. márc. 14. 20:50
7/12 anonim válasza:
Régen ingyenes volt, se jobb se rosszabb mint más ingyenes társkereső.
Én ott találtam meg a párom.
8/12 anonim válasza:
Nos azt vágod,hogy ott lehet szavazni. Ha valaki x et húz rád annak is kreditért írhatsz akármilyen csúnya.
9/12 anonim válasza:
Én nő vagyok, nem fizettem semennyit badoora, 1-2hétig fent vagyok, de ezalatt néhány pasival átmegyünk fbook-ra, aztán törlöm az adatlapomat. Felesleges szerintem hónapokat, meg éveket ott lenni.
10/12 anonim válasza:
En rovid ideig voltam fent, tobb, mint 3 evvel ezelott, akkor ingyenes volt. Itt talaltunk egymasra a ferjemmel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!