Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pesten kivel csináltathatnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten kivel csináltathatnék magamról olyan fényképeket, amivel tinderen sokkal több matchem lesz?

Figyelt kérdés

elég kevés matchem van, azok is többnyire duci csúnya nők.

ez azért igen nagy probléma, mert nekem voltak szép nőim is.

azt egy kicsit meredek lenne mondani, hogy a hozzáállásommal van a baj meg a személyiségemmel, miközben a KÉPEIMRŐL beszélgetünk.

Elég megalázó, amikor még odáig sem jutok el, hogy irjak egy nőnek, mert az azonnal le is töröl.

Jöttek a szövegek, hogy azért rosszak a képeim, mert nem mosolygok és nem látszik a szemem.

A fogaim össze vissza állnak, a mosolygás ezért nem túl elönyös, az egész fejem nagyon gyerekes, ezért mosolyogva több szempontból is nullára csökken a férfias vonások száma.

A 170 centi meg a 60 kiló tovább fokozza a bajt.

és mindezt majdnem 30 évesen.

persze ettől még elég sok nővel voltam, de ez többnyire a nagy számok törvénye miatt volt lehetséges, illetve kényelmes életem miatt ráértem 0,1%-os sikerráta mellett is néha felszedni valakit.

tipp?

2019. márc. 11. 18:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

élőben tök jó, max megaláznak, rosszabb esetben megvernek.

FINCSI

élőben is ugyanugy felesleges túl jó nőknél próbálkozni, a vér nem válik vízzé.

Ezek a nők ugye alapból eljátszák, hogy elérhetetlenek, mert másképp rájuk tapadni egy rakás pasi. Aztán amikor valakivel el tudnak beszélgetni, akkor rögtön nagyon kedvesek lesznek, de ez még MINDIG nem garantálja, hogy szét fogják tenni. Nyilván annak teszik csak szét, akik elég jók számukra KINÉZETILEG.

egykutya...

2019. márc. 21. 23:14
 12/12 anonim ***** válasza:
MEGVERNEK? :DDD Mert próbálsz ismerkedni? :DD
2019. márc. 24. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!