Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, csajok! Ti milyen fényképeket részesítetek előnyben a társkeresőn?
Milyen fényképeket készítsen a férfi a társkereső oldalra?
Fontos hogy mosolyogjon?
Mi az ami rossz pont számotokra,ha megnéztek egy ilyen fotót?
Magamutogatók? Alkoholllal pózolás? Verdával pózolás? Próbafülkés szelfi? stb.
A mosoly mindig jó - akár fényképen, személyesen.
Nálam rossz pont, ha nincs rajta póló vagy más ruha, a tükörszelfi sem a legjobb.
És amiket felsoroltál azok közül egyik se jön be.
Legyen kép az arcáról, nekem az a fontos. A többi másodlagos, harmadlagos, illetve idővel kiderül...
Én mosolygós képeket töltöttem fel, mégse kattintott rám senki.
En szerintem az egesz tarskereses ugy ahogy van elvan baszva. Jomagam akkor mennek fel tarskeresore ha kb 40-50 eves lennek, tul lennek 2 szivinfarktuson, 3 valason, megviselt elettel a hatam mogott, megtorve, rozzantan bepotyognem az e-mail cimem, a bankkartyam adatait es elkezdenek ismerkedni ott.
Addig kerulnem. Barhol rad talalhat a szerelem, a kapcsolat, epp ez a jo benne, a tarskeresok megtorik ezt a megfoghatatlan es "felsobb" veletlent.
Ezert van az, hogy igen-igen keves kapcsolat kottetik ott. Ha kotodik is, mind megviselt idosek kozt. Van persze kivetel.
Szerintem keruld el a tarskeresoket, ha kell szenvedj, legyel maganyos, de legyen benned tartas.
Amugy olyan kepeket amin boldognak tunsz, mosolygos, vidam.
Itt a leginkább domináns válasz az "egyik sem":
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ne legyen ilyen, ne legyen olyan, ne legyen az, de olyan se legyen.
Nehéz mindezeknek megfelelni.
Persze, női szemszögből érthető. Napi 150 érkező levél, kedvelés, meghívás mellett feljebb mennek a szűrők.
Csak akkor ne tegyünk úgy, mintha ez egyébként egyszerű lenne, csak önmagunkat kell adni, magabiztosnak lenni, és a párkeresési sikertelenségek leírása pusztán picsogás volna.
Az #5-ös hülyeségeket ír.
Soha életemben nem randiztam annyit társkereső oldalról harminc - negyven évesen mint valaha is lehetett volna amúgy. És nem vagyok rozzant, se szívbajos sem impotens!
Az igaz hogy el van baszva, de az a tagok miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!