Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találok magamnak párt, mert dagadt vagyok, vagy mert nincs önbizalmam? Esteleg mindkettő?
Ha te voltál az, aki ezt a kérdést kiírta:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
akkor nem ÖNMAGÁBAN a csekély önbizalom miatt, hanem azért, mert a kudarctűrő képességed nulla. Egy pofára esés, és már összetörsz. Vagyis lelkileg harmatgyenge vagy. Ezen kellene elsősorban változtatni. Pl. elolvashatod ezt a cikket is kezdetnek:
vagy ajánlanám még figyelmedbe Popper Péter "A belső utak könyve" című művét, amiben konkrét gyakorlat van az akaraterő növelésére.
Hát figyi, én sem vagyok vékony, leírom a tapasztalataimat. Mindigis voltak, és lesznek olyan pasik, akik nem csak azt nézik, hogy milyen a testalkatod. Ha van jó humorérzéked, okosabb vagy, mint egy oszlop, lehet veled beszélgetni, és megértő vagy, csinosan öltözöl, igényes vagy magadra, akkor biztosan lesz olyan srác, akinek megtetszel. Nekem sok pasi udvarolt már, két komolyabb kapcsolatom volt, a második ebből a vőlegényem, hat éve vagyunk együtt. Próbálj meg találni valamit, amiben jó vagy, ez önbizalmat ad, és egyből más lesz a kisugárzásod is. Sok sikert!
29N
Azért nem találsz párt, mert nem is próbálsz. Azért nem próbálsz, mert nincs önbizalmad. Ez meg azért nincs, mert dagadt vagy.
Megoldás: Lefogyni= megjön az önbizalom= lesz bátorságod keresni= lesz párod.
Tudom, én is dagadt vagyok, sokszor lesakkoztam már, hogy mi lenne a megoldás, és mindig ez jön ki nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!