Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki valóbán társként szeretne a partnere mellett állni?
Megadva neki a kellő tiszteletet, támogatást, segít neki, hogy fejlődjön.Ezt persze kölcsönösen gondolom. Valaki, akire mégis fel lehet nézni.
Nem pedig csak úgy tekint rá, hogy valaki, aki majd kielégíti a vágyait, elvégzi a házimunkát, gyerekeket szül neki, gondoskodik róla.
Általában az ilyen kérdést feltevők ott rontják el mindig, hogy "Ezt persze kölcsönösen gondolom"
Nem, nem gondolod kölcsönösen, ha eddig nem találtál ilyet, valószínű nem a "van olyan férfi"-akban van a hiba....
Jellemzően pont ilyen voltam az összes párkapcsolatomban.
Ennek ellenére többször előfordult, hogy akire lecseréltek, az nem egészen társként, egyenrangú partnerként gondolt a nőre.
Később persze meghallgathattam, hogy én mennyivel rendesebb voltam ilyen téren. Hát... Nem vagyok 100%-ban meggyőzve, hogy érdemes partnerként tekinteni a páromra, ha a pillanatnyi hév elragadja valaki felé, aki rövid távon eljátssza a kőmacsót, és csak hosszú távon derül ki róla, hogy a kőmacsó nem csak a randizás fázisban az, hanem a mindennapokban is.
Tök jó lenne, csak a gyakorlatban valahogy a kölcsönösség sosem akart jönni, mikor nekem jött volna jól egy kis bátorítás/támogatás.
32/f
"Igen van. Én sem magamat nézem elsőként egy párkapcsolatban. Csak az eletkorom miatt nehezen hiszik el, sott a kiszemeltek egyáltalán."
Bírom ezeket a lúzer válaszokat... csak a hisztire képes, kapcsolatra meg képtelen szerencsétlenek akik elméletben a tökéletes párok... Pf...
De hogy válaszoljak is: én inkább azt érzem hogy a nők alig vagy egyáltalán nem odaadóak. Előző "páromnak" is csak a biztonság(a pénzem) kellett, a mostani valamivel jobb de a kölcsönösség az ő szótárából is hiányzik. Fejlődés is adott számára mégsem él vele. Ha kicsit is jobban kihasználna már elküldtem volna. Persze kommunikáció, tudom, de mindhiába. Túl makacs és önfejű. Ez lesz a veszte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!