Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak akkor tudom megnézni, ha előfizetek?

Figyelt kérdés
Regisztráltam a singles 50 társkeresőre. Úgy értelmeztem,hogy ingyenesen is tudom korlátozottan használni. - kevesebb üzenetváltás, kevesebb lehetséges partnert ad ki - . Most pedig az van, hogy egyáltalán nem tudom megnézni az üzeneteimet, kidobja, hogy "fizessen elő". 8000,-f/hónap. Nagyon csalódott vagyok. Esetleg tapasztalatok? Más társkereső oldalak is ilyen átvágósak?
2019. márc. 7. 07:41
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ilyenek. Nem szeretetből működtetik őket.
2019. márc. 7. 07:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálj ide, ez nem fizetős: [link]
2019. márc. 7. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Ha már előfizetős van olcsóbb is. Pár éve 6000 Ft volt fél év egy másik társkeresőn.

Az ingyeneseket ki lehet próbálni, de én 2 hétig bírtam, majd az összesről töröltem magam. Nem vagyok kíváncsi más hímtagjára és különböző fétiseire első üzenetként.

2019. márc. 7. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
31%

parom.hu havi 7 levelet írhatsz ingyen. Olvasni tudsz előfizetés nélkül.

randivonal.hu havi 3000 forint az előfizetés. Itt sok tag van. Színvonalas.

Nem átvágás általában azt írják ingyen regisztrálhatsz. Ami igaz.

Ha ingyeneset akarsz írj vagy írass egyet. Utána üzemeltestd. Több millió forintos befektetés. az elkészíttetése. Utána vehetsz gépparokt milliókért. Vehetsz fel moderátorokat, nehogy megbüntessenek valami törvénytelen tartalom miatt. Fizetheted a villanyszámlát. stb. Boltban szoktál fizetni a kenyérért?

2019. márc. 7. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
tinder is ingyenes
2019. márc. 7. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
facebookon vannak társkereső csoportok az is ingyen.
2019. márc. 7. 13:47
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Hasznosak voltak.

2019. márc. 7. 13:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Most már csak az érdekelne, melyiken vannak középkorúak.

Gondolom vannak olyanok amik csak a fiatal korosztályt célozzák meg. Mondjuk Csajok és pasik. Javítsatok ki ha rosszul gondolom.

2019. márc. 9. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Az Első találkozáson én úgy láttam, hogy mindenféle korosztály képviselteti magát.
2019. márc. 9. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!