Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csináljátok ezt? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljátok ezt? Miért tűnik el a férfi netes ismerkedés közben, ha minden tökéletesnek tűnt?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismertem meg, majd az elmúlt 2 nap délutántól lefekvésig beszélgettünk, már messengeren. Annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy évek óta nem találtam ilyen embert neten, a képei alapján is az ideálom. Legutóbb küldtünk magunkról több képet is egymásnak, hogy ne csak a társkeresőn lévőket lássuk. Akkor nem tűnt úgy, hogy kiábrándult volna, folytatódott jó hangulatban a beszélgetés. Este elköszöntünk, mondta hogy milyen jó lenne velem aludni, stb.

Ma már nem írt este, annak ellenére hogy elérhető volt messengeren is, és társkereső app-on is órákon át. Ezért én írtam neki, hogy milyen napja volt, hogy van... nos, ezután is még 3 órán át szinte folyamatosan online volt, de nem válaszolt semmit.

Most ezt vegyem úgy, hogy nem érdeklem mégsem, ennyi volt?

Miért csinálja ezt egy férfi? Nem tetszettek neki az elküldött képeim, csak udvariasan nem mutatta ki egyből? Vagy megismerkedett egy jobb nővel, és én most maximum tartalékba vagyok téve?

2019. márc. 6. 22:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
52%

Ha a kórházi sztori megállja a helyét, akkor elvileg hamar rendeződik a dolog.

Bár nehezen hiszem, hogy egy kórházban sincs egész álló nap valakinek 1 perce annyit írni, hogy "Anyumnál vagyok a kórházban, este írok."

2019. márc. 7. 21:07
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

#18 valoban Oravecz Nora,akit nem sokra tartok,de ez amikor szembejott akkor betalalt.

Es nem azt irja h a ferfi teperjen hanem h a no NE teperjen a semmiert, hanem varja meg azt, aki kolcsonossegre torekedve kiegyensulyozott kapcsolatot akar vele. Tehat a vegeredmeny ugyanaz amit te is leirtal a sajatodrol es ahogy en is viszonyultam az enyemhez.

De az h a no v akar a ferfi egyoldaluan keresse a masikat, odavetett felmondatokra varjon napokat, az idopocsekolas.

Kerdezo, a kovetkezo napokban kiderul h felgyogyul-e anyuka vagy orok okot szolgaltat az eltunedezesre...

2019. márc. 7. 21:12
 23/23 anonim ***** válasza:
53%
Ha az anyukâm kórházba kerül lehet engem se érdekel a 2 napja megismert társkeresős pasi.Vagyis igen,de annyir aggódom,hogy az fontosoabb,mint válaszolni.És nem is lenne türelmem hozzá
2019. márc. 8. 03:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!