Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csináljátok ezt? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljátok ezt? Miért tűnik el a férfi netes ismerkedés közben, ha minden tökéletesnek tűnt?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismertem meg, majd az elmúlt 2 nap délutántól lefekvésig beszélgettünk, már messengeren. Annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy évek óta nem találtam ilyen embert neten, a képei alapján is az ideálom. Legutóbb küldtünk magunkról több képet is egymásnak, hogy ne csak a társkeresőn lévőket lássuk. Akkor nem tűnt úgy, hogy kiábrándult volna, folytatódott jó hangulatban a beszélgetés. Este elköszöntünk, mondta hogy milyen jó lenne velem aludni, stb.

Ma már nem írt este, annak ellenére hogy elérhető volt messengeren is, és társkereső app-on is órákon át. Ezért én írtam neki, hogy milyen napja volt, hogy van... nos, ezután is még 3 órán át szinte folyamatosan online volt, de nem válaszolt semmit.

Most ezt vegyem úgy, hogy nem érdeklem mégsem, ennyi volt?

Miért csinálja ezt egy férfi? Nem tetszettek neki az elküldött képeim, csak udvariasan nem mutatta ki egyből? Vagy megismerkedett egy jobb nővel, és én most maximum tartalékba vagyok téve?

2019. márc. 6. 22:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%
Ha jó pasi, lehet több csajjal is beszélget. Türelem. Szerintem ez még nem jelent semmit. Ha egy hétig nem keres, akkor már gondolkozhatsz rajta, hogy van valami.
2019. márc. 6. 22:36
 2/23 anonim ***** válasza:
59%
Egy tisztességes férfi nem tart több vasat a tűzben. Ő nem néz ki annak. Én hagynám.
2019. márc. 6. 22:48
 3/23 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem jöttél be neki képileg annyira. Vagy csak szar napja volt és nem akart úgy írni hogy közben szétvan.
2019. márc. 6. 22:52
 4/23 anonim ***** válasza:
19%
Az igen 2#-es, mert mint ha a nők csak egy pasival ismerkednének csak általában. Nagyon jellemző rájuk.
2019. márc. 6. 22:57
 5/23 anonim ***** válasza:
55%
Hagyd a fenébe, csak szórakozik. Ez teljesen biztos!
2019. márc. 6. 23:05
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
4: a tisztességes fajta egyel, igen. Ha te nem így teszel, akkor nem tartozol a tisztességesek közé.
2019. márc. 6. 23:23
 7/23 anonim ***** válasza:
51%
Ideálod, tehát jópashee, szóval van miből válogatnia, és meg is tette.
2019. márc. 7. 01:07
 8/23 anonim ***** válasza:
10%
Kidumáltátok magatokat. Mi a francot lehet még másnap este is órákat lógni valakin? Nem történik semmi jelentős hogy egymás nyakán kéne lenni. Egyébként meg vannak emberek, akiknek hogy úgy mondjam emésztenie kell az információkat. Szerintem nincs semmi veszve, ne éld bele magad, de hagyj időt neki. Én sem bírom ha megesznek másnap vacsorára és rámírnak , csak mert milyen jót dumáltunk tegnap este.
2019. márc. 7. 03:04
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
Ghosting, olvass utána...
2019. márc. 7. 04:17
 10/23 anonim ***** válasza:
50%
Akármi lehet.Nem tart mindenki 6 vasat is a tűzben,de akár lehet van barátnője is,vagy csak rossz napja volt,sok munkája.És még írhat is talán később,ma,holnap.Én pl.nem tudom elérhetőnek látszom-e egyes appokon a telefonomon.
2019. márc. 7. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!