Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt? Miért tűnik el a férfi netes ismerkedés közben, ha minden tökéletesnek tűnt?
Társkeresőn ismertem meg, majd az elmúlt 2 nap délutántól lefekvésig beszélgettünk, már messengeren. Annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy évek óta nem találtam ilyen embert neten, a képei alapján is az ideálom. Legutóbb küldtünk magunkról több képet is egymásnak, hogy ne csak a társkeresőn lévőket lássuk. Akkor nem tűnt úgy, hogy kiábrándult volna, folytatódott jó hangulatban a beszélgetés. Este elköszöntünk, mondta hogy milyen jó lenne velem aludni, stb.
Ma már nem írt este, annak ellenére hogy elérhető volt messengeren is, és társkereső app-on is órákon át. Ezért én írtam neki, hogy milyen napja volt, hogy van... nos, ezután is még 3 órán át szinte folyamatosan online volt, de nem válaszolt semmit.
Most ezt vegyem úgy, hogy nem érdeklem mégsem, ennyi volt?
Miért csinálja ezt egy férfi? Nem tetszettek neki az elküldött képeim, csak udvariasan nem mutatta ki egyből? Vagy megismerkedett egy jobb nővel, és én most maximum tartalékba vagyok téve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!