Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen miért nem tudok szót érteni a fiatal lányokkal? Mi a baj velem?
Az utolsó 5 nő életkora visszafelé menve, akikkel voltam. Ezekre az utóbbi 2,5 évben került sor. Volt köztük fél éves összejárás, de egy alkalmas is.
28, 36 (én 25) 25 (én 24) 28, 40 (én 23).
Az a vicc, hogy előtte olyan 19-22 éves koromban egész sok fiatal, korombeli lánnyal voltam, aztán nem tudom mi történt velem. Amikor ismerkednék lányokkal, kb a szokásos 18-23 évesekkel, azt kapom főleg hogy unalmas vagyok és ennek különböző variációi. Legutóbb egy nem is különösebben szép 19 éves lány azzal szakította meg az ismerkedést, hogy olyan hosszan írok neki, hogy lemegy a nap, mire elolvassa. (2-3 mondatos, néhány soros válaszokat írtam.)
Mit kellene máshogy csinálnom? (Azon kívül, hogy írjak rövidebben) Mi lehet a baj velem? Tőlem idősebb nővel nem tudok kapcsolatot elképzelni
Miért lennél unalmas? Nem érdeklődsz olyan témák iránt, amivel könnyen lehet a korosztályunkban beszélgetéseket fenntartani? Vagy csak a kifejezésmódod ütközik falakba?
Írásban én is elég hosszan, és igyekszem választékosan kifejezni magam, de ez nem igazán jelentett még hátrányt. Akinél meg igen, hát, az útközben elveszett :D
"Legutóbb egy nem is különösebben szép 19 éves lány azzal szakította meg az ismerkedést, hogy olyan hosszan írok neki, hogy lemegy a nap, mire elolvassa."
Kifogtál egy dyslexiást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!