Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány visszautasítást kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány visszautasítást kapott Eliot Roger?

Figyelt kérdés

2019. márc. 4. 17:51
1 2
 11/14 Diavolino44 ***** válasza:

#10 működik az evolúció. Az evolucio nem lesz igazságos.

Ha valakit ennyi szenvedés ér, akkor el kell gondolkodnia, hogy hogyan reagálja le a dolgot. A legtobb luzerrel itt is az a probléma, hogy arra koncentrál, hogy mekkora szerencsétlenség. Ahelyett, hogy elfogadja, objektíven megnézze milyen lehetőségei vannak, s mik azok a tényezők amin változtathat.

Azért pörög a legtöbben, jóképűsegen, magasságon, pénzen, penisz menetén, mert ezeken nem tud változtatni!

De lehet változtatni, intelligenciát, magabiztosságon, stíluson. Amivel lehet nem fog megkapni minden not, de lesz no akinek felkelti az érdeklődését.

2019. márc. 5. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

"Egy igazságos világban senki nem érdemelné meg, hogy ilyen sorsban részesüljön."

Azt ugye vagod, hogy a szulei milliomosok voltak? Igazsag bmeg, mas meg honaprol honapra el es a testverei kinott ruhait hordja. Egy elkenyeztetett pocs volt, aki mindig csak kapni akart. A szulei elrontottak ot.

Csomo lanynak pont az ilyen filigran, babaarcu fiuk az esetei, 18 alatt mindenkepp. Az anime meg kpop rajongo csajok mind ezekre a nem tul maszkulin sracokra vannak raizgulva.

2019. márc. 5. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:

1) Akkor úgy tűnik, más az ízlésünk. Mindenesetre legalább kiderült, hogy amikor elhordjátok itt magatokat mindenféle visszataszító genetikai hulladéknak, akkor valójában azt értitek alatta, hogy 180 centi alatt vagytok (Rodger elvileg 175 volt) és nincs szétsportolt testetek.

2) Az sem volt kérdés, hogy Rodgert sajnálod-e, csak az, hogy hány visszautasítást kapott.

3) Nem minden lány köszön nekem, látom smárolni a crushomat mással és szűz vagyok 22 évesen = pokol az életem? Mert akkor azt hiszem, rajta és rajtam kívül még elég sok mindenkinek oka lenne a lövöldözésre, azokról nem is beszélve, akiket mondjuk megerőszakoltak gyerekként vagy vernek/tek az alkoholista szülei (jellemzően nem hasonlítgatok össze sanyarú emberi sorsokat, de ez az eset tényleg röhej).

2019. márc. 5. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

13-as.

Öregem, miből gondolod, hogy én is ilyen vagyok? Ezt magyarázd már meg kérlek. Ezek szerint csak olyan szegmens felé érezhetek sajnálatot, amelyikbe én is beletartozok? Gratulálok a gondolkodásodhoz. Ilyen egysíkú látókörrel szerintem ne akarj itt válaszokat írni, mert csak kiröhögteted magad.

A másik. Vannak az elvárások az élettől, van a valóság, meg van a tűrőképesség. Ez a három jellemvonás Elliot Rodgerben olyan kombinációban volt jelen, ami ezt eredményezte. Szeretett volna egy szép szőke barátnőt, és hogy a lányok vonzónak tartsák (melyik normális pasi ne akarná ezt?) A valóság ezzel szemben az volt, hogy ő nem kapott semmit. NULLA volt, amit a nőktől kapott. A tűréshatára pedig szintén nagyon alacsony volt. Mivel nem tudta kezelni a helyzetet, ezért ez lett a vége.

Te is szeretnél barátnőt, de te valószínűleg olyan adottságokkal rendelkezel, hogy jobban bírod a kudarcaidat, és talán még a valóságod is jobb egy kicsit. Így nem frusztrál téged ez a kínos állapot, hogy még 22 évesen szűz vagy.

11.

Az evolúcióban hiszek. Rengeteget tanulmányoztam az evolúciós pszichológiát, valószínűleg jártasság terén ebben a témában 10-ből 9 embernél jobb vagyok.

A magabiztosság azonban... Egy férfi magabiztossága az eredményeiből származik. Ha úgy nő fel, hogy fiatalkora óta pozitív visszajelzéseket kap a nőktől és eredményeket ér el náluk. Ha ez kimaradt, akkor nincs mire épüljön a magabiztosság.

És ezt nem csak én mondom, hanem az elismert külföldi szerzők is. Ha valaki önbizalmat akar, akkor vagy szerezze meg a tudatot, hogy sok csajt lefektetett már, vagy nézzen ki jobban az átlagnál, vagy legyen más téren elől a hierarchiában (legyen sok pénze).

12.

Nő vagy, te ne szólj bele a csajozásba, nem értesz hozzá. A horgász sem a halat fogja megkérdezni, hogyan kapja el.

2019. márc. 5. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!