Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért félek a férfiaktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a férfiaktól?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de ha egy pasi van a közelembe folyton feszengek, még akkor is ha nem jön be, ha meg még be is jön akkor még pánikolok is. Nagyon fura. Lány barátaim voltak többségében mindig, velük rendesen tudok beszélgetni, hülyéskedni, elengeni magam, de fiúkkal ez nem megy, teljesen feszült vagyok a közelükben azt hittem ez változni fog, de csak rosszabb lett, pedig már nem vagyok tini. SZerintetek ez mitől lehet?

2019. márc. 3. 17:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
20
2019. márc. 3. 23:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ugyanez a helyzet, csak fordítva. Férfi vagyok és nők társaságában vagyok feszült. Gyerekkoromban csak fiú barátaim voltak.

Próbáltam már neten ismerkedni ( nem párkapcsolat céljából) itt sokkal könnyebben feloldódok. Mondhatom, hogy van is egy-két netes lány barátom.

Élőben viszont még mindig nehezen megy. Az az érdekes, hogy a saját korosztályommal megy nehezebben. +-10-20 év. Idős nőkkel tök jól kijovok. Jobban mint az idős pasikkal.

Lehet azért van, mert gyerekkorban nem ismerkedtünk a másik nemmel. Aztán valamiért az alakult ki bennünk, hogy ők mások. Pedig nem mindenki az.

Vagy a szülők. Nekem például sosem mondták, hogy ott egy szép lány, menjél barátkozz vele. Lányok szóba sem jöttek soha. Mint a mama kedvence fiú, akit így akar védeni az anyuka.

Családban szinte mindenki lány. Egy fiú rokonom sincs. Velük jól kijovok.

Vagy a párkapcsolattól félünk. Legtöbb ember mindig akar valamit. Nem csak szimplán barátkozni vagy ellazulni. Egyből szerelmes lesz, bszni akar stb. Ez engem meg frusztrál.

2019. márc. 4. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Velem biztosan nem félnél.
2019. márc. 5. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!