Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tapad rám minden pasi már randi nélkül is?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk, de már eltudnák képzelni hogy belém tudnának szeretni, ha már 1 nap írok, akkor kérdezi hogy miért nem írtam neki, meg kérdezik hogy mit csinálok, meg mit nézek az interneten. Ez számomra ijesztő.2019. márc. 2. 17:39
1/14 A kérdező kommentje:
Meg olyanokat is írnak randi nélkül, hogy majd reméli kettesben elmegyünk xy helyre.
2019. márc. 2. 17:40
2/14 anonim válasza:
Valószínűleg jól nézel ki. => Meg akarnak d_gni. Ennyi.
3/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy hogy nézek ki, de eddig azt mondták a külsőmre hogy szép vagyok.
2019. márc. 2. 17:43
4/14 anonim válasza:
Először is az ilyenek betegek. Ahhoz hogy valakit szeressünk, minimum 1 hónapos ismeretség kell.
7/14 anonim válasza:
"de már eltudnák képzelni"
Nem találkoztunk, de el sem tudnám képzelni, hogy meg akarjak ismerni valakit, akinek ilyen a helyesírása. Szerintem ez az ijesztő.
8/14 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy komolyan is gondolják ezeket a nagy szavakat? Lehet, hogy azért mondják, mert arra számítanak, hogy az a naív lányka vagy, aki beveszi és izgalomba jön a hízelgō szöveg hallatán. Ehhezképest elég fura a reakciód.
9/14 anonim válasza:
A szép lányok nagy problémái.
Hidd el ha ronda lennél és a pasik semmi vennének, az sokkal rosszabb!
10/14 A kérdező kommentje:
Miért fura a reakcióm? Csak mert nem dőlök be mindenféle kedves, tulzó szövegnek?
2019. márc. 2. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!