Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek ezek után furcsán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek ezek után furcsán rám az emberek? 20/F

Figyelt kérdés
Minden szégyenérzet nélkül kijelentem bárhol és bárkinek,hogy én a fiatalságom ellenére nem akarok semmit sem a lányoktól, sem párkapcsolatot de szexet sem. Nem vonzódom hozzájuk és nem is kívánom őket. Nem siránkozok amiatt,hogy 20 évesen még szűz vagyok mert egyáltalán nem érdekel és azért sem állok le hisztizni mert semmilyen kapcsolatban sem voltam a lányokkal. Számomra más dolgok sokkal fontosabbak és többre is nézem őket a lányoknál. Nem akarok gyereket,családot,feleséget sem. Nem megyek a nagy tömeg után és egyik lány után sem fogok "futni" a többi kandúrral együtt,hogy majd Ő kiválassza a legjobbat magának a többiek meg mehetnek amerre látnak.

2019. márc. 2. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt gondoltam lehet aszexuális vagy, de az utolsó mondatod alapján inkább viszont csak valami incel nőgyülölő lehetsz.
2019. márc. 2. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsö, megnéztem mi az az incel :D

[link]

2019. márc. 2. 20:32
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem gyűlölöm a nőket. Alaptalanul ne vádolj meg ha nem is ismersz. Könnyű másokat elítélni meg b,uzinak nevezni.
2019. márc. 2. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Már múltkor bevallottad, hogy valami komoly trauma ért a nőkkel kapcsolatban. (Vagy valami egyéb kehéd van, kis farkad van ami alapból sem működik)

Tehát beismerheted, hogy ez nem normális állapot. Na ezért néznek rád furcsán az emberek.

Mert szinte büszkén és frusztráltan jelented ki, hogy nincs szükséged a nőkre.

Ha tényleg elfogadtad volna ezt, akkor nem kéne állandóan beszélned róla, meg kinyilatkoztatni. Csak csendben szarnál rájuk és csinálnád a dolgod. Valójában pedig tudat alatt szeretnél normális lenni, csak rettegsz tőlük mint a nyárfalevél. Ezt kéne beismerni ...

2019. márc. 2. 20:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Beismerem. Tagadtam valaha is? Nem emlékszem rá. Változik tőle valami, nem. Akkor megy lényegtelen.
2019. márc. 2. 20:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor meg lényegtelen.*
2019. márc. 2. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
Az emberek nem néznek rád furcsán. Az agyatlan réteg lehet hogy furcsán néz rád, de azok mindenkire furcsán néznek. Én pl., és az emberek nagy része magasról tojik rá, hogy te, meg a putyin aszexuálisok vagytok, vagy melegek, vagy hogy a lányokat semmibe sem nézed. Tehát nem az emberekkel van problémád, hanem csak egy kis részükkel. Mindenkinek van problémája valakikkel, de vagyunk jópáran, akik nem igazán foglalkozunk ezekkel sem. Éljük az életünket. És leszarjuk ki mit gondol rólunk!
2019. márc. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!