Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szocializálódtam; ha nincsenek barátaim, társaságom; ha nincs munkám és a családomon belül sem beszélgettem soha senkivel és nem igénylem. Lehet valaha komoly kapcsolatom?
Figyelt kérdés
2019. márc. 1. 20:11
11/13 anonim válasza:
Rád írtak férfiak, privit? :D Szegény.
12/13 Diavolino44 válasza:
Depressziós vagy, nem dolgozol, mert egészségügyileg alkalmatlan vagy ra. Azért ezek eléggé olyan jelek, hogy szerintem ne nagyon számíts kapcsolatra. Vagy ha igen akkor olyan hátrányos szintuvel mint te magad. Ezeke elég durva dologok, sok nőnek ez nem férne bele, s lássuk be jogosan. Egy 100% egészséges pasiknak se könnyű ismerkedni.
Remelem megtalálja a zsák a foltját.
13/13 A kérdező kommentje:
11#-es... egy pasi, egy 28 éves, aki biztos magányos és arra gondolt, ha van kedved, ismerkedhetnénk. Persze ha lány vagyok.
2019. márc. 1. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!