Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyáknak tényleg nehezebb a párkeresés?
Csak elméleti a kérdés, a sógornőmmel beszélgettünk erről, de én nem gondolnám azt, hogy ilyen rossz lenne a helyzet.
Ha a nő akar még gyereket, akkor tényleg kevesebb a választási lehetősége, de azok legalabb biztosabbak.
Hiszen ha egy pasi semmi áron nem akar gyereket, nem fog összebútorozni egy anyukával.
Ha pedig egy pasi összebútorozik egy anyával, akkor valószínűleg saját gyermeket is szívesen nevelne, nem csak egy mostoha gyereket, aki nem is az ő vére.
Vagy ez csak nekem tűnik így logikusnak?
Ott kezdődik, hogy nem igazán akar összebútorozni, meg nem akar már több gyereket. (általánosságban)
32/f
1. amit 1-es ír az igaz.
2. ez is igaz "ha egy pasi semmi áron nem akar gyereket, nem fog összebútorozni egy anyukával."
3. de természetesen van olyan férfi aki elfogadja egy nőnek a gyermekét és nem akadály számára.
DE! itt a 3. pontban, ehhez nagyon kell szeretnie azt a nőt.
4. van olyan férfi aki nem akar gyereket, de egyet elfogad ami a nőnek van, de többet nem akar
Ergo minden féle fajta ember van :)
De egy biztos, 25 de 30-tól felfelé egyre kevesebb az olyan nő akinek nincs gyereke.
A komoly kapcsolat keresés valóban nehezebb sokkal sokkal sokkal..
Első körben azért, mert egy picit tényleg megcsappant a jelentkezők száma, bár ez alig észrevehető, kb 10 százalékos kiesés.
Az igazán komoly gond, hogy már kíméletlenül szelektálunk, mivel, ha melléfogunk, a gyerekünk is sérül, nem csak ki.
Tehát megbízhatónak, kitartónak, nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak kell lennie a jelöltnek. Hasonló nevelési elveket kell vallania(na ilyet sosem találok..) mindemellé legyen rugalmas időbeosztása, legyen elfoglaltsága, hogy ne akarjon rámtelepedni, legyen fix anyagi háttere, megtakarítása, az életstílusa férjen össze az enyémmel.. stb
Rengeteg mindent kell nézni, már gyerek nélkül is rendkívül nehéz volt szerelmet találni úgy, hogy hosszútávú kapcsolat is lehessen belőle, de mióta az embernek gyereke van, extra képességeket is kell nézni..
Akkora listám van, hogy le se tudnám írni.. és már nem férnek bele olyanok, hogy jajj, hiszen csak hetente egyszer részeg, vagy hogy még nem tudja mihez kezd az életével, csak egy kicsit depressziós, folyton a haverjaival lóg, csak velük szokott szívni stb ..
Nem az egyedülálló anyaság az akadály! Lejjebb kell adni az elvárásokból és nem lesz gond.
A másik: egy kapcsolat két emberből áll. A nőknek ugyanúgy hozzá kell tenni és áldoznia kell egy kapcsolatban, mint ahogy azt elvárja a másik féltől. Instant pasi nincs. Királynő pedig csak egy királyként kezelt pasi mellett lehetsz!
Én egyedülálló anya voltam.Már amikor szultem sem voltam együtt a gyerekem apjával.Ő hagyott el,megijedt a felelosségtől.Gondolhatjatok hogy éreztem magam,egyedül voltam egy gyerekkel vissza költöztem anyamek..az életem a beka feneke alatt volt.E mellé jött anyám napi monologja,sose fogsz kelleni senkinek egy gyerekkel,örökre itt maradsz koloncnak a nyakamon.
1 éves múlt a babám amikor interneten elkezdtem beszélgetni egy itteni fiúval.Aki ma már a férjem,közös gyerkocunk lett.Az előző kapcsolatombol született fiamat elfogadta teljesen,az első perctől a sajátjaként neveli.Ő sem volt egy apa típus,neki inkább a haverok beszologatasat kelett elviselnie.
Nem hiszem. Manapság a pasiknak is egy bizonyos kor után (pl. 35 év) számolni kell azzal,hogy nehezebben találnak gyermektelen nőt.
Van aki nem fogadja el ezt, de van aki nem látja hátrányát.
Ami biztos: ismeretlenül, csak a tények ismeretében, nehezebben talál párt egy gyerekes nő mint akkor, ha ismerik egymást azzal, akivel kapcsolatot alakít.
Én így voltam. A jelenlegi párommal mindig is ismertük egymást, sőt, munkatársként naponta együtt voltunk, ismerte a családi hátteremet is, kis közösség lévén.Ismerte a gyerekemet is,tudta hol/hogy élek.
Igy nem volt gond továbbszőni a szálat.
Biztos vagyok benne,hogy a mi esetünkben nem szövődött volna kapcsolat ha ismerkedéssel kezdjük.
Ő eleve nem akart gyereket,mégis elfogadta, kedveli, és rengeteget törődik a fiammal.Valahogy természetesen ment za egész. Tudta, ha engem akar, gyerekkel együtt kell. Szerencsém van, a fiam csodálatos srác, nem gond Vele jó kapcsolatot kialakítani, hiszen ehhez mindketten kellenek.Sőt, én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!