Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítani kellene a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani kellene a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

20 éves a lány én 27 vagyok.

Az anyja egy boszi....

Folyamatosan terrorban tartja, mégsem mond ellent neki. Én inkább már nem is járok náluk mert nem kíváncsi rám és nem is fogad szívesen ez látható.

A főiskolai jelentkezését az anyja csinálta meg a pasijaval. Nem szólt érte nekik semmit....

Volt egy verseny és a tanárral ő tárgyalt a részletekről nem a lánya.

Ha velem van mindig féltékeny és érdekes mindig akkor akarna foglalkozni vele. Máskor le van tojva. Ha a férfi ott van le van tojva.

Hétvégente az a program hogy fogja a két gyereket és ha kell ha nem mennek az a boszi apjához aki nem egy elesett ember mert még 67 éves és sportol is. Nem lenne kedve mindig menni de nem ellenkezik.

Az anyja Marta szét a csaladot és ő papol arról h tartsa ki magát h csak akkor fogja egy fiú szeretni. Azt közben ő meg megcsalta a férjét.....

Az apja is h ezelőtt a fiúk jártak udvarolni nem az van h csettint a fiú és megy a lány. Holott nem csettintek hanem egyszer én megyek amikor nem sokat látom az anyját egyszer ő jön. Na meg már más világ van, ők azt hiszik h a lánynak nem kell tennie a kapcsolatért.

De nem is csak erről van szó hanem arról h a lány konkrétan már lelki beteg évek óta mert el van nyomva. Az iskolában is sokszor fogtak ki.

Amíg az anyja boldog volt ő benn sírt a szobában.

Most hétvégén is direkt minden munkát rá zúdított hogy minél később tudjon jönni hozzám. Szándékosan h kiszurjon vele.

Aztán 2x már itt aludt de nem volt semmi meg. Fél mert még szűz.

Másnap 45perccel később vittem haza mert 11:00ra otthon kellett vna lenni. Nem volt így az anyja lehordta mindennek kiabált vele fel is pofozta sőt lek...zta. meg h masok hónapokig csak egymás kezét fogják ő meg itt alszik....

És ezeket is elnézte az anyjának.... Nem baj h elhordta mindennek.

Azt nekem még mondja h neki nem esik jól h nem megyek náluk enni meg ilyenek.

Na de egyrészt nem is hívott az anyja másrészt a két gyerek a vasárnapi kaját kb 3 napig eszi.

Múlt héten a csaj hétfőn töltött tojást evett kedden főtt tojást szerdán vett egy pizzás kiflit csütörtökön megint főtt tojás kenyérrel és felvagottal.

Pénteken meg itt evett nálunk.

2019. febr. 25. 21:45
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Az anyjának az lenne jó sztem ha lenne egy fiú és a lányát is és a fiút is irányítani tudja. Még elvárná sztem h majd adjanak neki pénzt.

Igyis neki istentudja mit kell venni a gyerek meg kap egy jelkepeset.

2019. febr. 25. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha 20 évesen még mindig ennyire az anyja hatása alatt van, akkor igen, hisz még kislány, nem egy felnőtt férfihoz való.
2019. febr. 25. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szakíts.
2019. febr. 25. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Borzasztó lehet hogy szegény lányt lelki terrorban nevelték és egy bizonytalan, elnyomott, önbizalommentes fiatal nő lett belőle. Ki kéne kerülnie abból a környezetből hogy változzon a helyzet. Sajnos így nem sokat tehetsz. A kapcsolatgyilkos szülők mindenbe bele fognak szólni továbbra is, ha meg végez a sulival és dolgozni kezd, még a pénzét is el fogja szedni az anyja ha ott marad.

Ha nem tudjátok megoldani hogy kiszakadjon onnan akkor jobb ha hagyod. Hátha segít magán a csaj amikor végez a suliban és messzire menekül ebből a terrorból.

2019. febr. 25. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért akarsz szakítani,mert az anyja egy idiòta?Vagy ezt hozod fel magadnak ür7gyként,de a valódi ok,hogy annyira nem szereted?
2019. febr. 26. 04:47
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem is áll ki mellettem pl még mindig azt csinálja amit az anyja mond.

Én normálisan viszonyultam az anyjához. A lány meg amíg nem tesz addig ez lesz a helyzet. Én még ilyen anyosnak valót nem akarok a nyakamba...

2019. febr. 26. 05:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Na,de akkor nem az anyja a gond,hanem az akarat gyenge barátnő.Bár aki lelkiterrorban nő fel az sokszor nem is tudja,hogy ez nem nirmális,amíg fel nem világosítják.Mivel ebben élt,ehhez szokott hozzá.
2019. febr. 26. 05:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen és hiába vilagositom fel hiába jartatom a pofám nem használ semmit. Egyszer leült az anyjával beszélni h ne kezelje gyerekként de úgy h nyavajogtal neki h anyuci ne kezelje már gyerekként lecciii
2019. febr. 26. 05:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem ebből ùgy tűnik a barátnődből,meg a viselkedéséből,a gondolkozásából jobban eleged van.Igen,így szakíts.
2019. febr. 26. 08:44
 10/13 A kérdező kommentje:

De én megtettem mindent, megértő voltam szívem lelkem kitettem meg tudom milyen rossz lehetett lelki terrorban élni de semmi gyűlölet semmi harag nincs az anyja iránt ezekutan sem.

Pedig az már önmagában h felpofozta és h lek...rvazta már amiatt utalnia kellene.

Én mindig mentem érte a sulihoz én megértő voltam türelmes de nem áll ki sem értem sem magáért. A kapcsolatunk hónapok alatt nem mozdul előre mert ott van az anyja gatolonak.

2019. febr. 26. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!