Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni, ha túlságosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha túlságosan alacsony vagy?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, és az átlaghoz képest alacsony. Ez engem nagyon zavar, mert azt veszem észre, hogy társkeresési szempontból hátrányosan érint.

Gyakorlatilag minden csaj, akit ismerek, azzal kezd az "álompasinál", hogy legyen magas... Nem vesznek komolyan, rögtön egy barátot látnak bennem, és mikor arról beszélünk, hogy mi zavarja őket bennem, ami miatt nem lehetek potenciális jelölt, többségük ki is mondja, hogy túl alacsony vagyok.

Nem tudom, mit tegyek. Ez olyan dolog, amin nem lehet változtatni.

2019. febr. 24. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Hidd el, hogy nem ezen fog múlni!

160 cm magas vagyok és egy pontosan ugyanolyan magasságú férfibe zúgtam bele menthetetlenül.

23/l

2019. febr. 24. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem lehet változtatni, akkor az elfogadáson kívül mi mást tehetnél? :D

Nem veszed észre, mekkora hülyeséget csinálsz? Olyan dolognak állsz ellen, amin változtatni már nem tudsz.

Fogadd el. Pont.

2019. febr. 24. 22:11
 13/16 anonim ***** válasza:

170-nel ne temesd már magad bаszki...

Én azt mondom, gyúrd ki magad, az ártani nem fog.

És még egyszer mondom, 170 az nem a világ vége.

2019. febr. 24. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Elfogadod.

Sportolsz, építed az életed, a jellemed és mosolyogsz.

2019. febr. 25. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:

158 vagyok a barátom 160 .... tökéletesen megvagyunk!

Rengeteg csaja volt előttem, hiába alacsonyabb mint te :D csak magadban kell rendbe tenni a dolgokat és ennyi

22n

2019. febr. 25. 09:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Apukád hogy találkozott anyukáddal? Esélyesen ő is alacsony, ha te is az lettél. Mégis ő is képes volt nőt találni.
2019. márc. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!