Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott néha arra gondolni, hogy kéne már valami kreatív ötlet arra, hogy az emberek ismerkedni tudjanak az ellenkező neműekkel?
A legjobb ötlet annak, aki ismerkedni akar az, ha szóba áll az ellenkezõ nemūekkel és beszélget velük, nem eszköz-függõ. Ennél jobb ötletet erre nehezen lehet elképzelni.
Ha valaki szimpatikus és ismerkednék vele, akkor mi áll az útamba? Ha valaki nem szimpatikus, nem akarom párkapcsolati céllal megismerni, azon nem segít semmilyen kreatív eszköz.
Alapjábavéve jónak tartom a kreatív ötleteket és érdekes produktumokat.. de nem ezeken fog múlni, hogy valaki ismerkedik-e vagy sem.
Például errõl eszembe jut, hogy láttam egy olyan tervezésū építményt, ami lehetõséget adott arra, hogy szomszédok könnyebben kommunikáljanak, meg mindenki látótérbe került egymással. Ez teljesen pozitív és értékelhetõ dolog lehet jól szocializált, barátságos emberek számára, de ha betelepítenél ide antiszociális vagy elzárkózó embereket, akkor rövid idõ alatt egymás idegeire mennének.
Az a baj, hogy a kellemetlen, durva elutasításokat kb lehetetlen kiküszöbölni. Aki meg amúgy is bátortalan volt, annak nem fog hirtelen megeredni a nyelve. Most a pados ötletnél maradva, ül ott egy félénk srác (már ha egyáltalán le mer ülni oda), leül mellé egy lány. Hogyan tovább? A srác ezzel a pados (vagy egyéb) lehetőséggel együtt nem kap önbizalmat. Az ilyen kínos csendek után szoktak jönni a kínos small talkok, ami pl Tinderen a halálom volt:
(srác)- szia
(én)- szia
- hogy vagy?
- köszi jól, és te?
- köszi, én is jól
Ebből nehéz rendes beszélgetést csiholni, én sokszor próbáltam kérdezgetni, de csak egyszavas válaszokat kaptam, az illető nem kérdezett vissza, csak várta a sültgalambot. Na ez élőben még kínosabb lenne, én ezek után nem folytatnám a beszélgetést (és akkor pesze el lennék mondva mindenféle válogatós ribinek).
"Az a baj, hogy a kellemetlen, durva elutasításokat kb lehetetlen kiküszöbölni. "
Talán nem ismeretleneket kellene kérdezgetni, hogy dugunk/járunk? Akkor kell feltenni a kérdést vagy hívni randira, haa már ismered annyira, hogy feltehetően igent fog mondani.
Nem is értem, hogy gondoljátok, hogy idegen nőket szólítgattok lee az utcán valami botrányos szöveggel. Garantált a visszautasítás. Ész az kevés van.
#4 Szerintem az internetnek is vannak elõnyei a hátrányok mellett, nem mondanám, hogy kevésbé effektív, mint a pados módszer. Fõként az a legnagyobb elõnye, hogy tér és idõ független.
Pl. Ha a szingli emberke egy óráig leülne oda (mert ugye nincs ideje egésznap ott ücsörögni), és nem lenne szerencséje, akkor elmenne a kedve az egèsztõl, nem akarna már annyi idõt a parkban tölteni. Ezzel szemben interneten bármikor elérhetõ lehet a fiókja, ha üzenetet küldenek neki, azt bármikor megkaphatja 0-24, nem kell ücsörögnie a gép mellett kétségbeesetten várva.
Mi ez a kockazatmentes duma? Mekkora kockazata van annak, hogy valami olyan kar keletkezik, amit mar a mastercard sem bir helyrehozni? Tenyleg ennyire gaz, hogy odamenj egy lanyhoz es koszonj neki? Erre kell pazarolni az agyi kapacitast, hogy ezt a komoly kockazatot valahogy le lehessen csokkenteni? Pofam leszakad.
42F
#18 Szerintem az még érthetõ, ha valaki elakarja kerülni a durva, kellemetlenkedõ elutasításokat, csak azt nem értem, hogy ennek mi köze a helyszínhez, vagy ismerkedési körülményhez:D
Én inkább kiszūrném és kerülném a bunkó, lekezelõ embereket, akinek ilyen a modora, az bárhol lealázóan bánik másokkal, nem helyszín függõ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!